Završna obuka u okviru "Male škole finansija"
Omladina JAZAS-a Kragujevac, Kancelarija za mlade i Narodna banka Srbije NBS (Grupa za edukaciju korisnika finansijskih usluga), sprovode finansijsku edukaciju građana, koja je posebno usmerene ka edukaciji mladih.

Glavni cilj edukacije je finansijsko opismenjavanje mladih kao posebno osetljive grupe. Finansijska pismenost predstavlja ključni okvir za zaštitu mladih u momentu kada postanu korisnici bankarskih usluga. Svedoci smo kakve sve posledice mogu da nastanu usled loših i ishitrenih odluka o zaduživanju. Akcenat je stavljen na rizicima koje finansijski proizvodi nose, a nikako reklami ovih proizvoda. Cilj edukacije je i podizanje opšteg nivoa znanja i pružanje informacija koje će mladima omogućiti bolje razumevanje sveta finansija, odnosno različitih vrsta finansijkih proizvoda, te će se lakše odlučiti kako da investiraju svoj novac, ili da se zaduže pod povoljnijim uslovima.

Tema: Svet finansija mladih
Sumiranje najvažnijih zaključaka prethodnih obuke - sve što je potrebno mladom čoveku

Obuka će se održati u četvrtak, 11. maja, u periodu od 12h do 13h u prostorijama Kancelarije za mlade (Save Kovačevića 5).

Svi prijavljeni će automatski biti stavljeni na spisak, ali vas molimo da popunite ovaj upitnik do srede, do 17h.

Učešće je besplatno!

Ime i prezime *
Your answer
Škola/fakultet *
Your answer
Da li ste ranije prisustvovali obukama NBS? *
Kontakt e-mail *
Your answer
Broj telefona *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms