Youth Led Digital Right Talk: Challenges and perspectives of Albanian Law on data protection
Në kuadër të projektit "Tirana Digital Rights Festival", SCiDEV  në bashkëpunim me ELSA Albania, do të zhvillojë më 1 dhjetor në orën 17:00-19:00 workshopin Youth Led Digital Right Talk:  Challenges and perspectives of Albanian Law on data protection  . Aktiviteti do të zhvillohet fizikisht në ambientet e Fakultetit të Drejtësisë të Universitetit të Tiranës.

Youth Led Digital Rights Talk është një seri workshopesh dhe prezantimesh të zhvilluar nga të rinjtë pjesëmarrës të projektit "Tirana Digital Rights Festival" që synojnë të rrisin informimin dhe ndërgjegjësimin e të rinjve mbi të drejtat digjitale. Në këtë Youth Led Digital Right Talk pjesëmarrësit do të mësojnë mbi:
  • Ligjin shqiptar për mbrojtjen e të dhënave personale
  • Sfidat dhe perspektivat e përafrimin e ligjit shqiptar mbi mbrojtjen e të dhënave personale me kuadrin ligjor evropian. 
Pjesëmarrja është e hapur për të gjithë të rinjtë e grupmoshës 16-30 vjeç.
Nëse dëshironi të bëheni pjesë e aktivitietit, plotësoni formularin e mëposhtëm.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Emër Mbiemër *
Gjinia: *
Datëlindja: *
MM
/
DD
/
YYYY
Email: *
Numër telefoni: *
Niveli Arsimor: *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy