Регистрация за продължаващо обучение на магистър-фармацевти 2022 г.
Уважаеми Колеги,
Имаме удоволствието да ви поканим на ежегодния Фармацевтичен Бизнес Форум, традиционно организиран от Факултета по Фармация при Медицински Университет - Варна, съвместно с Български Фармацевтичен Съюз, под егидата на Ректора на Медицински Университет - Варна.
Събитието ще се проведе в периода 28 - 29.10.2022 г. в хибридна среда посредством платформата Cisco Webex /*Физическото присъствие на всички участници ще бъде съобразено с епидемичната обстановка и актуалните медицински разпоредби към момента на събитието/.
Програмата включва научна конференция и модул от Продължаващо Обучение на магистър-фармацевтите. Пълна програма на Фармацевтичния Бизнес Форум може да намерите на адрес: http://pharmforumvarna.bg/programme/
Обучението е акредитирано от КК, като желаещите да получат кредитни точки ги заплащат към БФС, след попълване на въпросници по представените теми, публикувани на сайта на Съюза.

Магистър-фармацевтите, желаещи да участват в продължаващото обучение, е необходимо да изпълнят следните стъпки:
        1. Регистриране - до 20.10.2022 г., посредством текущата форма.
        2. В деня на събитието - 28.10.2022 г. ще получите линк към платформата CiscoWebex на подаденият от вас електронен адрес; след отваряне на линка може да се присъедините към събитието.
        3. След края на събитието, желаещите да придобият кредитни точки ще могат да ползват материалите от сайта на БФС.

Важно! Събитието е насочено към медицински специалисти. Представената информация е специализирана за обучение на магистър-фармацевти в рамките на продължаващото обучение, съгласно ЗСОМФ и изискванията на КК към БФС.

При проблем с регистрацията, моля позвънете на телефон - 0882 99 74 53 (РФК - Варна)
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Имена (име, презиме и фамилия) *
УИН *
Населено място *
Телефонен номер *
Актуален e-mail адрес за получаване информация относно организацията на събитието и при  избор на възможността за online включване *
Моля, изберете начин на участие: *
Вие сте: *
Тук можете да зададете въпроси, свързани с организираната Кръгла маса на тема: "Фармацевти и лекари - обединени в подкрепа на пациента"
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy