Cursus: Creatief schrijven voor mensen met een eetstoornis
Kristien Spooren is schrijver en podiumdichter en ervaringsdeskundige vrijwilliger bij ANBN vzw. Door middel van concrete schrijfopdrachten en denkoefeningen leert ze je taal geven aan de eetstoornis en hem als een apart iets te beschouwen.

Voor iedereen vanaf 15 jaar die met een eetstoornis kampt. Er is een maximum van 8 deelnemers om het vertrouwen in de groep laagdrempelig te houden. De cursus bestaat uit een reeks van 5 sessies, telkens op zaterdagvoormiddag van 9u30 tot 12u00. De kostprijs per sessie is 30 euro, dus 150 euro in totaal. Daarin inbegrepen zijn: lesuren, lesmateriaal, schrijfmateriaal, drank en tussendoortje. Het inschrijvingsgeld hoeft pas betaald te worden nadat je geselecteerd bent. Dat kan cash of via overschrijving.

De sessies gaan door op 14/09/2019, 12/10/2019, 16/11/2019, 14/12/2019 en 01/02/2020 in de Balkonzaal van de Jeuggdienst Gent (Kammerstraat 12). We houden er in de selectie rekening mee dat je op alle data aanwezig kan zijn. Tussendoor is Kristien bereikbaar via mail of Whatsapp.

Dit is het inschrijvingsformulier. Stel je kandidaat tegen 15 augustus 2019. Op 26 augustus hoor je of je geselecteerd bent. De selectie gebeurt niet op basis van schrijftalent! We willen een diverse groep met mensen in allerlei fasen van herstel. Om iedereen een kans te geven, kan je geen twee cursussen na elkaar meedoen.

Email address *
Naam *
Your answer
Voornaam *
Your answer
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Straat en nummer *
Your answer
Postcode en gemeente *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Hoe ziet jouw eetstoornistraject eruit? Vertel ook iets over de fase van herstel waarin je je bevindt. *
Your answer
Waarom wil je deze cursus graag volgen? Schrijf een korte motivatie. *
Your answer
Kan je op alle data aanwezig zijn? *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy