FÖLIKYSELY TARVASJOKELAISILLE
Hyvinvointikeskuksen kuntalaisfoorumissa (10.1.2018) esiteltiin FÖLI -liikenteen palveluja Tarvasjoen alueella. Puheenvuoroissa tuli esille, että aikatauluihin ja reitteihin liittyvän tiedon etsiminen ja löytäminen koettiin hankalaksi. Lisäksi tuli esille toiveita uusista reiteistä sekä aikatauluista. Miten ja mihin aikoihin tarvasjokelaiset pääsevät Turkuun ja takaisin jos haluaisi käydä vaikka elokuvissa? Miten onnistuu kaupoissa tai lääkärissä käynti nykyisten aikataulujen ja reittien puitteissa?

Näiden keskustelujen pohjalta päätettiin järjestää avoin kysely, jolla nämä toiveet ja ehdotukset kootaan yhteen. Näin saatu palaute ja ehdotukset välitetään sitten Liedon kunnalle.

Tässä kyselyssä ei ole tiukkaan rajattuja kysymyksiä, vaan voit vapaamuotoisesti kirjoittaa ja esittää asiasi. Tämä palautekysely on avoinna helmikuun loppuun eli 28.2.2018 saakka. Tämän jälkeen saadut vastaukset kootaan yhteen ja toimitetaan eteenpäin. Voit vastata myös ilmoittamatta omaa nimeäsi.

Palautteen antaminen on äärimmäisen tärkeää! Ilman palautetta ei kukaan voi kehittää palveluja haluamaamme suuntaan, joten nyt rohkeasti omat ajatukset lomakkeelle! Näin pystymme yhdessä kehittämään oman asuinalueemme palveluja ja viihtyvyyttä!

ANNA PALAUTETTA
FÖLI -liikenteen aikatauluista.
Your answer
FÖLI -liikenteen reiteistä.
Your answer
Reitti- ja aikataulutietojen luettavuudesta ja pysäkkien sijottelusta.
Your answer
Linjojen vaihdon ja liityntäliikenteen sujuvuudesta
Your answer
Muu palaute ja ideat joukkoliikenteen kehittämiseksi:
Your answer
Nimesi (vapaaehtoinen)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms