Poziv za konferenciju - dualno obrazovanje kroz prizmu SzS-a
Unija srednjoškolaca/ki, zajedno sa Prijateljima dece Srbije otvara poziv za "Konferenciju - dualno obrazovanje kroz prizmu SzS-a".

Ukoliko želiš da učestvuješ u najvećem srednjoškolskom projektu u Srbiji, prijavi se za ovaj događaj gde ćeš upoznati vršnjake iz svih krajeva Srbije.

SzS je projekat tokom koga srednjoškolci jedan dan ne idu u školu, već u neku firmu/kompaniju/preduzeće i iskuse kako je to zapravo raditi, te i dobiju radno iskustvo na tom radnom mestu. Jedna dnevnica koju oni zarade se uplaćuje u Prvi srednjoškolski fond iz koga se kasnije finansiraju projekti srednjoškolaca iz cele Srbije.

Konferencija će se održati u Beogradu od 22. do 24. februara, te će svi putni troškovi, troškovi hrane i smeštaja biti pokriveni od strane organizatora.

Nakon događaja, učesnici će zajedno sa organizacionim timom imati priliku da aktivno učestvuju u organizaciji i vođenju projekta na njihovim lokalima.

Rok za prijavljivanje je 15.2.2019.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati zadužne članove Upravnog odbora, Đorđa na djordje@unss.org.rs i Jelenu na jelena@unss.org.rs

Email address *
Ime i prezime? *
Your answer
Datum rođenja *
MM
/
DD
/
YYYY
Odakle si? *
Your answer
U koju školu ideš? *
Your answer
Broj telefona: *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service