Formular regjistrimi për provimin e pranimit
Informacion mbi nxënësin
Emri Mbiemri *
Emaili i kontaktit *
Shkolla që dëshiron nxënësi të ndjekë studimet. *
Shënim!
Të dhënat e marra nga ky formular do të përdoren vetëm për efekt regjistrimi dhe organizimi të provimit të pranimit në shkollën e mesme jopublike "Mehmet Akif" dhe "Hasan Riza Pasha".
Formulari duhet të plotësohet vetëm nga prindi!

Bazuar në vendimet e Qeverisë Shqiptare lidhur me situatën e krijuar nga COVID-19, ju do të njoftoheni me një e-mail të dytë për vendin dhe orën e provimit dhe për çdo ndryshim që mund të ketë në varësi të situatës.


Fushat e shënuara me ( * ) duhet të plotësohen detyrimisht.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Gulistan Edu. Inst's. Report Abuse