Deelname Golfstart
Golf is een heerlijke sport, uitdagend, verslavend en soms ook lastig. Speciaal daarom hebben wij in samenwerking met de Nederlandse Golf Federatie een ‘Golfstart’-aanbod voor jou als beginnende golfer. Het aanbod bestaat uit 6 lessen waarin je samen met anderen alle belangrijke onderdelen van het golfen gaat leren. Je stimuleert elkaar, leert van elkaar en je hebt lol met elkaar.

De lesdata in september zijn volgeboekt. Vandaar dat wij alvast een nieuwe reeks lessen aanbieden vanaf oktober.

De lessen zijn op zondagen in september en oktober en worden gegeven door onze zeer ervaren PRO, Wytse van Esveld. Lessen van hem zijn altijd een feestje. De data zijn:

27 oktober
3 november
17 november
24 november
1 december (dubbele les)

Een groep heeft maximaal 7 deelnemers. De lessen duren 1,5 uur en beginnen om 10:00 uur of 11:30 uur. De 1e december is een dubbele les waarbij je ook de baan in gaat. Deze les duurt 3 uur. De kosten bedragen 99 euro voor alle 6 lessen. Dit is inclusief golfmateriaal, les en onbeperkt gebruik van de oefenfaciliteiten.

Elke groep wordt ondersteund door een ‘mentor’ van de golfvereniging Engelenburg. Bij haar of hem kun je met al je vragen terecht gedurende de hele lesperiode.

Je lest in groepsverband waardoor het nog leuker wordt. Na afloop ken je de basis van de verschillende slagen en kun je gerichter je spel verbeteren. Als je de smaak te pakken hebt, doen wij een mooi aanbod voor een vervolgcursus van 10 lessen. Indien je met een complete groep deel wilt nemen, geef dit dan aan bij 'opmerkingen'.

De locatie van de golfbaan:
Kasteel Engelenburg
Eerbeekseweg 6
6971 LB BRUMMEN

Voor vragen kunt je contact opnemen via wvansoest0@gmail.com of bellen met 06-50255435 (Wessel van Soest)
Naam *
Your answer
Woonplaats *
Your answer
Mailadres *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Voorkeur voor een tijdstip *
Opmerkingen
Laat hier eventueel weten of je onderdeel bent van een complete groep (7 personen) of laat andere opmerkingen achter.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.