Fyllnadsval KL-komminttén / MIK
Vi söker en ledamot att föreslå till Miljöpartister i kommuner (MiK) och därmed också i Kommuner- och landstingskommittén (KLK) som är det gemesamma organet för MiL (Miljöpartister i regioner och landsting) och MiK .

Du måste alltså vara en aktiv kommunpolitiker för att vara valbar.

Mer info
MiL: https://sites.google.com/a/mp.se/dummy-politikerwebben/politisk-organisation/mik
KLK: https://sites.google.com/a/mp.se/dummy-politikerwebben/politisk-organisation/kl-kommitten

Du har kommit till en hemsida där vi behöver samla in dina personuppgifter. Läs om hur vi hanterar dem på : http://mp.se/personuppgifter. Ansvarig för insamlingen är katrin.wissing@mp.se

Kandidera eller nominera någon annan, med motivering och kontaktuppgifter, i detta formulär senast 2018-05-06 kl. 24:00. Valberedningen planerar att valet ska förrättas den 25-26/5. Valet förrättas av partistyrelsen.

Frågor besvaras av riksvalberedningens sammankallande Katrin Wissing på katrin.wissing@mp.se. Skicka inte nomineringar till den mejladressen. Nomineringar av personer som inte är tillfrågade ses som förslag och kommer nödvändigtvis inte att tillfrågas. Nomineringar utan kontaktuppgifter kommer inte att beaktas.

Observera att på grund av att det oftast är kort om tid att arbeta med detta för riksvalberedningen så finns det inte möjlighet att dra sig tillbaka när förslaget presenteras för det beslutande organet. Där presenteras alla kandidater.

På grund av den begränsade tiden kommer inte heller valberedningen att ha möjlighet att kontakta alla kandidater under beredningsprocessen. Valberedningen utgår ifrån det inskickade materialet.

Kandiderar du själv eller nominerar du? *
Telefonnummer *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Miljöpartiet de Gröna. Report Abuse - Terms of Service