#ShapePULSE
Avem nevoie de opiniile dumneavoastră pentru a identifica preferințele legate de atributele articolului vestimentar perfect, în scopul de a oferi în viitor design-ul care să răspundă mai bine aşteptărilor dumneavoastră. Informaţiile obținute cu ajutorul acestui chestionar vor fi confidenţiale! Vă mulţumim că ne acordaţi circa 10 minute necesare completării acestui chestionar!


Email address *
Nume și prenume *
Avem și o super surpriză! Completează chestionarul #ShapePULSE și poți câștiga un articol, la alegere, ce va fi realizat pe mărimile tale. În plus oferim 3 cupoane valorice în valoare de 100 lei.*
*Termeni și condiții:
- Perioada pentru completarea chestionarului este 15 august - 15 septembrie 2018, iar câştigătorii vor fi anunţaţi în perioada 16-20 septembrie 2018.
- Câștigatorii vor fi desemnați în urma extragerii aleatorii, prin intermediul site-ului Random.org și vor fi anunțați atât printr-un mesaj la adresa de e-mail completată în chestionar cât și prin rețelele de socializare online ale PULSE Studio.
- Prin participarea la extragerea aleatorie participanțiii își exprimă acordul ca datele lor cu caracter personal sa intre în baza de date a organizatorului în vederea validării, atribuirii premiilor, îndeplinirii obligațiilor fiscale ale Organizatorului, precum și în scopul transmiterii către participanți a unor comunicări cu caracter publicitar și marketing direct.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Additional Terms