Проучване на нуждите
Този въпросник има за цел да идентифицира нуждите на лицата, търсещи и получили международна закрила и как ВКБООН може да Ви помогне да ги посрещнете по-добре.

Проучването отнема около 15 минути. Всички съдържащи се тук данни се използват единствено за целите на настоящата оценка на нуждите и се третират в съответствие с Политиката на ВКБООН за защита на данните, спазвайки принципите на необходимост и пропорционалност, конфиденциалност, сигурност, точност, конкретизиране на целите, законна и справедлива обработка и отчетност и надзор. Няма да има разкриване на самоличност или лични данни. Участието е доброволно и анонимно. Въпросите, обозначени с *, са задължителни, всички останали въпроси са избираеми. Във Вашите отговори, моля, отчитайте единствено ситуацията в България.

Ако искате да се свържете с ВКБООН за допълнителни въпроси, моля изпратете имейл на bulso@unhcr.org или се обадете на 02 980 24 53.

Ако желаете да се свържете директно с Бежанския консултативен съвет, моля, пишете на rabsobul@gmail.com Повече информация за Бежанския консултативен съвет може да намерите тук: rumorfree.org
Съгласен/а съм долната информация да се ползва за целите на това проучване на нуждите. Няма да има разкриване на самоличност или лични данни. Ако си променя мнението впоследствие, ще информирам ВКБООН за решението си да се оттегля от проучването. *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy