ENKÄT Skörstorps Församlingsgård
Falköpings pastorat har beslutat att inte längre äga Skörstorps församlingsgård. En ”lokal förening” ­erbjuds därför att överta den för en symbolisk summa för att möjliggöra att den fortsätter att fungera som en naturlig samlingsplats i bygden och inte behöver säljas på öppna marknaden.

Erbjudandet går till Skörstorps Hembygdsförening. ­”Om” och ”hur” ett övertagande kan ske är inte beslutat.

Vi behöver nu sondera intresse och möjligheter. Vi är en liten socken med en liten hembygdsförening. Församlingsgården/bygdegården används av många fler än oss som bor i Skörstorp. Vi kanske behöver hjälp!

Kanske ska vi se bortom sockengränserna och inkludera t ex grann­socknarna i bygdegårdens ­”intressesfär”. Det känns därför naturligt att vi, förutom i Skörstorp, även vänder oss till boende i Mularp, ­Falekvarna och Östra Gerum. En annan grupp som vi tror kan vilja engagera sig är utflugna Skörstôrpare med rötter här – och egentligen vem som helst som värnar om vår fina ­bygdegård.

Vi är intresserade att veta om du är beredd att ­engagera dig i en framtida ideell förening som äger och ­driver Skörstorps Bygde­gård och startar med denna enkät.

Vi skulle uppskatta om du kryssar i vad du tycker och skickar in enkäten senast den 20 april 2018.

STORT TACK FÖR DIN MEDVERKAN!!!
Styrelsen i Skörstorps Hembygdsförening

1) Jag kan tänka mig att stödja den förening som äger bygdegården med ett medlemskap på ca 100 kr/år. *
2) Jag kan tänka mig att utföra vissa ideella arbetsinsatser. *
3) Jag kan tänka mig ett utökat medlemskap för t ex 500 el. 1000 kr per år för att i gengäld få boka bygdegården gratis. *
4) Skriv gärna egna tankar, funderingar och förslag.
Your answer
Jag bor i...
Jag bor någon annanstans, nämligen:
Your answer
Enkäten är anonym, men om du vill att vi har dina kontaktuppgifter får du gärna fylla i dem här: Namn, e-mail och mobilnummer.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms