NEXT STEP. Traininguri realizate de Alumni UAIC
Salut,

Prin completarea acestui formular, te invităm să te înscrii la programul NEXT STEP, o serie de traininguri susținute de absolvenții Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (Alumni UAIC), în prezent specialiști în domeniile lor de activitate. În cadrul acestor traininguri, ai oportunitatea să afli mai multe informații de la cei care au fost cândva în locul tău, iar acum își doresc să contribuie la dezvoltarea studenților și să le împărtășească din cunoștințele lor.

Luni, 22 iulie, de la ora 14:30, vei putea participa la trainingul pe tema „Cum abordez oportunitățile multiple de carieră” și va avea loc la sediul companiei OSF Global Services.

Trainer:

1. Georgiana Zugravu - Specialist Recrutare în cadrul OSF Global Services, Alumna UAIC (absolventă a studiilor de licență la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, și a programul de master Evaluarea, formarea si consilierea psihologica a personalului, tot la FPSE)

***

Programul „NEXT STEP. Traininguri realizat de alumni UAIC” face parte din componenta de activitate Alumni Education și este dezvoltat de Biroul alumni și inserție pe piața muncii, din cadrul Serviciului pentru Studenți, Orientare în Carieră și Inserție Profesională și Alumni, cu sprijinul și implicarea directă a membrilor Comunității Alumni UAIC.

În prezent ești student/ masterand/ doctorand sau ai absolvit în 2019 studiile la UAIC? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service