Inschrijven voor de Kofferbakverkoop Gerwen van 14 april 2019
Bedankt voor uw interesse in de Kofferbakverkoop van Gerwen! Lees het onderstaande even rustig door. Het formulier begint onder deze tekst.

Alle inschrijvingen worden met de hand verwerkt. Er kan daarom enige tijd overheen gaan voordat u de e-mail met betaalinstructies van ons ontvangt. Gewoonlijk is dat binnen enkele werkdagen.

In de e-mail wordt een datum genoemd waarop het inschrijfgeld bij ons binnen moet zijn. Betaal op tijd, uw inschrijving vervalt automatisch als het inschrijfgeld na deze datum nog niet op onze rekening is bijgeschreven. We versturen géén herinnering. Na deze datum is uw plaats weer beschikbaar voor iemand anders. Dus stel het niet uit, want dan vergeet u het misschien.

Let op: heeft u na enkele dagen na het insturen van onderstaand formulier nog geen reactie van ons op uw inschrijving ontvangen? Controleer eerst uw SPAM- of 'Ongewenste e-mail'-map, mogelijk is onze e-mail daarin terecht gekomen (met name bij Hotmail en Live). Ook daar niet? Dan is er iets niet goed gegaan met uw inschrijving. Wacht dan niet tot vlak voor de marktdatum, maar neem meteen contact met ons op. Wacht u langer dan loopt u de kans dat we al vol zitten.

Wilt u meerdere voertuigen aanmelden? Dan hoeft u niet voor ieder voertuig apart het formulier in te vullen. Geef in het opmerkingenveld duidelijk aan met wat voor extra voertuigen u wilt komen.

Uw naam *
Your answer
E-mailadres *
Controleer uw adres goed! Hierop ontvangt u uw bevestiging. Gebruik liever geen Hotmail of Live, onze ervaring is dat deze diensten regelmatig onze bevestigingsmail in de SPAM map plaatsen.
Your answer
Telefoon *
Een nummer waarop u goed te bereiken bent voor noodgevallen.
Your answer
Woonplaats *
Your answer
Adres + huisnummer *
Your answer
Voertuig *
Met wat voor vervoersmiddel komt u naar de markt?
Aanhanger *
Eventueel kunt u een aanhanger meenemen.
Waar kent u ons van? *
Graag horen wij wat u over de streep heeft getrokken!
Opmerking of vraag
Eventueel kunt u nog een vraag of opmerking meesturen met uw inschrijving.
Your answer
Reglement *
Ik heb het reglement op http://www.kofferbakverkoop-gerwen.nl/inschrijven/reglement gelezen en ga daarmee akkoord.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service