Οι τοπικοί δημοκρατικοί θεσμοί στην υπηρεσία της προστασίας του περιβάλλοντος
Η παρούσα έρευνα συνιστά πρωτοβουλία του Αυτοτελούς Τμήματος Διαβούλευσης και Εθελοντισμού στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου Διονύσου στον Ευρωπαϊκό Θεσμό της "Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Τοπικής Δημοκρατίας" η θεματική της οποίας για τα έτη 2021-2022 φέρει τον τίτλο "Προστατεύοντας το Περιβάλλον: οι τοπικές κοινότητες αναλαμβάνουν δράση".

Πρόθεσή μας είναι να επικεντρώσουμε το έργο μας, για ένα έτος, έως και τον Οκτώβριο του 2022, στην προστασία του περιβάλλοντος, εστιάζοντας σε δράσεις ορθής ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών, περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και αποκατάστασης και προφύλαξης του φυσικού μας πλούτου.

Παράλληλα, θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα χώρο διαλόγου, έτσι ώστε οι πολίτες να εκφράσουν τις ανησυχίες τους, να αναπτύξουν τις ιδέες τους και να γίνουν συμμέτοχοι στην αντιμετώπιση των δυσεπίλυτων περιβαλλοντικών ζητημάτων που εκδηλώνονται σε τοπικό επίπεδο.

Η φόρμα ερωτηματολογίου θα είναι ενεργή έως και την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021.

Τα αποτελέσματά της έρευνας θα δημοσιευτούν στην σελίδα του Τμήματος στο fb "Διαβούλευση & Εθελοντισμός Δήμου Διονύσου" καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου (https://www.dionysos.gr/blog/dimosia-diavouleusi).

Για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση, πληροφορία, πρόταση μπορείτε να απευθύνεστε στο Αυτοτελές Τμήμα Διαβούλευσης και Εθελοντισμού στα τηλέφωνα 2132139812, 2132139817, 2132139810 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο diavoulefsi-ethelodismos@dionysos.gr.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ποια τοπικά ζητήματα που άπτονται της περιβαλλοντικής προστασίας σας ανησυχούν περισσότερο; *
Σε ποιες δράσεις αποκατάστασης και προστασίας του περιβάλλοντος θα θέλατε να εστιάσει κατά προτεραιότητα η Διοίκηση του Δήμου την προσπάθειά της; (Μπορείτε να εξηγήσετε το σκεπτικό σας;) *
Είστε μάρτυρας κάποιας καλής πρακτικής στην περιοχή μας; (Αν ναι, μπορείτε να την περιγράψετε;) *
Συμμετέχετε σε κάποια θετική πρωτοβουλία προστασίας του περιβάλλοντος που θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί και στην περιοχή μας;
Υπάρχει κάποιος άνθρωπος ή φορέας το έργο του οποίου σας δίνει έμπνευση και από τον οποίο μπορούμε περισσότεροι να παραδειγματιστούμε; (Τι κάνει; Πώς αυτό είναι διαφορετικό;)
Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή σας σε αυτή την έρευνα!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy