Een online schoolvoorstelling voor ons? Ja graag!
Risico's vermijden; dat is de boodschap en die nemen wij bij MOOOV heel erg serieus. Daarom namen wij enkele drastische beslissingen. Wij gaan door met dat waar we helemaal klaar voor waren: ons filmfestival, maar in een digitale vorm. Ook onze schoolvoorstellingen verhuizen we naar een online omgeving. Nog tot het eind van dit schooljaar geven we jullie de kans om de festivalfilms van jullie keuze met de leerlingen online te bekijken. Nadien kunnen jullie samen met het lesmateriaal aan de slag. Daar waar mogelijk zorgen we voor extra creatieve aanvullingen en tips. Zo hopen we de randactiviteiten die jullie boekten een beetje te vervangen.
Veel plezier bij het filmkijken en het nabespreken maar vooral: hou het gezond!
Email address *
Natuurlijk willen wij nog graag deelnemen aan MOOOV Filmfestival Online. Onze school is: (naam en adres school) *
Your answer
Contactpersoon:
Your answer
De screeninglink mag gestuurd worden naar onderstaand e-mailadres:
Your answer
Stuur ons een screeninglink van: *
Required
Wij willen de film bekijken in volgende periode (geef een datum in, dan bezorgen we jullie een link die gedurende een volledige week beschikbaar is). Opgelet: werk je niet met Google Chrome dan moet je eerst de maand ingeven en daarna de dag! *
MM
/
DD
/
YYYY
Facturatie
MOOOV stuurt jullie na afloop van de gekozen speelweek een factuur. Enkel de vertoningsrechten van de films worden in rekening gebracht. MOOOV factureert per film, op basis van het aantal leerlingen waarmee je oorspronkelijk inschreef voor die film. Kostprijs is 1€75 per leerling, leerkrachten gratis.
Ik wil graag volgende nieuwsbrief van MOOOV ontvangen *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy