Ilmoittautuminen - Kainuun Kuninkaan Miekka
Tällä lomakkeella voit ilmoittautua Kainuun Kuninkaan Miekka -liveroolipeliin.

Ilmoittautumisesi käsitellään luottamuksellisesti pelinjohdon kesken. Lupaamme, ettemme käsittele tätä informaatiota tämän liveroolipelin kontekstin ulkopuolella, mutta Google tallentaa tiedot EU:n ulkopuolelle, joten emme sen osalta voi luvata mitään.

Varmistathan, että antamasi puhelinnumero ja sähköpostiosoite ovat oikein. Käytämme sähköpostia kommunikointiin ennen peliä (mm. hahmon ja infomailien lähettämiseen) ja puhelinnumeroa tavoittaaksemme sinut tarvittaessa pelipäivänä (esim. eksymistilanteessa).
Email address *
Pelaajakysymykset
Nimi *
Puhelinnumero *
Olemme yhteydessä tähän numeroon, mikäli jostakin syystä tulee akuuttia asiaa sinulle.
Larppikokemus *
Valitse sopivin vaihtoehto oman fiiliksen mukaan.
Allergiat ja sairaudet, joista pelinjohdon olisi syytä olla tietoinen
Pelissä ei ole ruokatarjoilua, joten emme tarvitse ruokavaliotietoja, mutta mikäli olet esimerkiksi vakavasti allerginen jollekin aineelle, pidämme sen parhaan kykymme mukaan poissa pelialueelta.
Henkilöt, joiden kanssa haluan pelata
Jos haluat erikseen pelata kontaktia jonkun kanssa, mainitse siitä tässä. Jos haluat, voit kertoa myös minkälaista kontaktia toivot.
Henkilöt, joiden kanssa en halua pelata
Ymmärrämme hyvin, että kaikki eivät tule toimeen keskenään, ja käsittelemme tässä antamasi tiedot ehdottoman luottamuksellisesti. Kerro myös luettelemistasi henkilöistä asteikolla "en halua olla x:n kanssa samassa pelissä" / "en halua pelata x:n kanssa" / en halua pelata x:n kanssa läheistä kontaktia", jotta voimme ottaa ne huomioon. Peliin pääsysi ei riipu tähän kysymykseen antamistasi vastauksista.
Hahmokysymykset
Pelissä on neljä hahmoryhmää:

Museoviraston arkeologit
Oletko aina halunnut huutaa “se kuuluu museoon”? Jos, niin arkeologien porukka on juuri oikea Sinulle. Fedorat sallittu, ruoskat ja reikäraudat ei.

Suomen Muinaiskuninkaiden Seura
Oletko aina halunnut uskoa kaiken, mitä internetissä lukee, ja enemmänkin? SMS on Sinun porukkasi. Täällä on katto korkealla ja seinät leveällä!

Antiikkikauppiaat
Oletko aina halunnut olla oman elämäsi Lovejoy? Tervetuloa antiikkikauppiaiden kirjavaan maailmaan. Turha antaa aarteiden homehtua paikoillaan!

Karijärven Historianharrastajat ry
Onko paikallishistoria lähellä sydäntäsi? Tiedät siis, että innostuneet amatöörit voivat saavuttaa aivan samoja tuloksia kuin ammattilaisetkin.
Haluatko pelata pelaajahahmoa vai ei-pelaajahahmoa?
Suurin osa pelin hahmoista on varsinaisia pelaajahahmoja, mutta käyttöä on myös parille pelinjohtoa avustavalle ei-pelaajahahmolle.
Clear selection
Missä ryhmässä haluat pelata? *
Kaikki hahmot kuuluvat johonkin neljästä ryhmästä ja tuntevat toisensa ryhmän sisällä hyvin. Kerro tässä mihin porukkaan haluat mieluiten kuulua!
Museoviraston arkeologit
Suomen Muinaiskuninkaiden Seura
Karijärven Historianharrastajat ry
Antiikkikauppiaat
Suosikkisi
Toisiksi paras vaihtoehto
Kolmanneksi paras vaihtoehto
Vähiten suosikkisi
Millaisia suhteita haluat hahmollesi ensisijaisesti?
Kerro tässä minkälaisia suhteita haluat hahmollesi.
Mitä haluat tai et halua pelata?
Kerro tässä, jos on jotain teemoja (kuten vaikkapa uskonto, vanhemmuus tai selkäänpuukottaminen), joita haluat tai et halua pelata.
Vapaamuotoinen hahmotoive / muita terveisiä pelinjohdolle
Jäikö jotain kysymättä? Kerro siitä tässä.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google.