Társadalmi innovációs konzultáció
Kedves Pályázók!

A Borsod-Torna-Gömör Egyesület a fenntartható életmód, a térségi önellátás és a társadalmi szolidaritás megerősítését-, különböző etnikai csoportok egymás mellett élésének javítását szolgáló társadalmi innovációk megvalósítása érdekében pályázatot hirdetett Társadalmi innovációk támogatása címmel (VP6-19.2.1.-12-5-17).

Szeretnénk segítséget nyújtani Önöknek a társadalmi innovációk megfogalmazása terén, ennek érdekében a Miskolci Egyetemmel közösen Társadalmi innovációs egyeztetést tartunk a munkaszervezet irodájában (3780 Edelény, Belvárosi út 1. szám), melynek keretében lehetőség nyílik a projektötleteikkel kapcsolatos szakmai konzultációra.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a személyes konzultáció a pályázatok benyújtásának feltétele, mert kizárólag azok a projektek támogathatóak, melyeket a Miskolci Egyetem jóváhagyott és támogatott.

A szakmai konzultáció előzetes regisztrációhoz kötött.

Az alkalom kiválasztását követően fogjuk kiértesíteni Önöket a személyes konzultáció megadott időintervallumon belüli pontos időpontjáról, ezért kérem, hogy különösen figyeljen regisztráció során megadott e-mail cím helyességére!

Számítunk együttműködésükre!

Borsod-Torna-Gömör Egyesület

Résztvevő neve: *
Your answer
E-mail: *
Your answer
Szervezet: *
Your answer
Kérjük, válassza ki, hogy melyik konzultációs időponton szeretne részt venni? *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms