Prijavnica za radionicu: Site inspections, FAM Trips i nastupi na sajmovima, 28.11.2019., Split

Poštovani,

Hrvatska turistička zajednica će u suradnji s Udrugom hrvatskih putničkih agencija realizirati program edukacije za javni i privatni sektor na temu: ˝Razvoj, marketing i provedba destinacijskih proizvoda posebnih oblika turizma“: „Promocija i prodaja destinacije“ i „Site inspections, FAM Trips i nastupi na sajmovima“ uz izvođenje po 2 radionice u Zagrebu i Splitu.

U nastavku možete izvršiti prijavu za drugu radionicu koja će se održati u Splitu pod nazivom: „Site inspections, FAM Trips i nastupi na sajmovima“.

Radionica: 28.11.2019. godine
Lokacija: Hotel Park (Hatzeov perivoj 3, Split)
Raspored: 10:00 do 15:00 sati

Sudjelovanje je besplatno uz obveznu prijavu putem online obrasca jer je broj sudionika na radionici ograničen.

Napomena: Službeni jezik radionice je engleski bez simultanog/konzekutivnog prevođenja

Predavač je gospodin Patrick Delaney, stručnjak s više od 30 godina iskustva u turističkoj industriji, marketingu, prodaji i konzaltingu te osmišljavanju i realizaciji edukacijskih programa za potrebe turističkog sektora brojnih zemalja (npr. Republika Irska, Njemačka, Poljska, Kina, Tajland, Jordan i dr.). Delaney je dobitnik brojnih priznanja i nagrada vodećih sajmova kongresne industrije te jedini Irac koji je uvršten na listu Power 50 koju izdaje Conference & Incentive Travel (UK) – popis najinspirativnijih osoba u Velikoj Britaniji i Irskoj.

Rok za prijavu na radionicu je ponedjeljak, 25. studenog 2019. do 12:00 sati.

Srdačan pozdrav,

Ured UHPA-e
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy