Ilmoittautumislomake
Retkikurssi II, yöpymisen sisältävä retki Lauhanvuorelle pe-la 28. - 29.6.2019

Lähde liikkeelle luontoon nauttimaan luonnon virkistävästä ja elvyttävästä vaikutuksesta! Kun liikut ja oleskelet luonnossa, sen tuoksut, äänet sekä visuaaliset ja fyysiset aistimukset tuottavat kokonaisvaltaisen, moniaistisen hyvän olon kokemuksen, jonka vaikutus tuntuu pitkään. Retkeily tutkitusti rauhoittaa ihmistä nykyisen hektisen elämän keskellä. Yhdenkin yön nukkuminen luonnossa auttaa irtautumaan arjesta ja rauhoittumaan.

Retkikurssi kokeilee varusteita ja välineitä yhden yöpymisen sisältävällä retkellä. Lauhanvuoren kansallispuiston poluilla patikoidaan lenkki, jonka varrella yövytään teltoissa.

Lähtö Lauhasta pe iltana noin 17.30, paluu la puolen päivän maissa. Varusteista osa voidaan vuokrata hankkeelle, joten kurssilaisilla ei tarvitse olla itsellä kummempia retkivarusteita. Makuupussi ja makuualusta oltava omat, mutta muutaman teltan ja trangian eli retkikeittimen saan vuokrattua.
Jotain evästä, mm. mehua, vettä, kahvia, makkaraa tulee meidän puolestamme, muut mahdolliset eväät suotavaa ottaa mukaan.
Kysy lisää Tuijalta, 040-7055801, tuija.takamaki@leadersuupohja.fi

Nimi *
Your answer
Sähköposti *
Your answer
Erityisruokavalio/Allergiat
Your answer
Omat varusteet
Retki-ideoita syksylle otetaan vastaan!
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service