Ontwerpen aan het breukenlandschap 
Hoe kunnen kunst, ontwerp en technologie de Peelrandbreuk tot leven brengen?

Op woensdagmiddag 30 november vindt bij Natuurpoort De Peel in Deurne een meetup plaats, waarbij we samen met bestuurders, creatieven en andere Peelrandbreuk-enthousiastelingen deze en andere vragen verkennen. We maken een wandeling door het Deurnese breukenlandschap en laten ontwerpers aan het woord die op hun eigen manier werken aan verbeelding en versterking van de Peelrandbreuk — van Augmented Reality tot innovatief tuinontwerp. Deze meetup vormt de start van de ontwikkeling van een game die de Peelrandbreuk beleefbaar maakt. 

Het evenement wordt georganiseerd door PUC in samenwerking met Geopark Peelhorst en Maasvallei, Provincie Noord-Brabant, Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en Streekfonds De Maashorst.

Programma
  • 13:30 uur: wandeling door het Deurnese breukenlandschap onder leiding van Dick van der Star en Theo van de Mortel. Verzamelen op parkeerplaats op de hoek Berktsedijk—Snoertsebaan.
  • 14:30 uur: inloop meetup
  • 15:00 uur: start meetup. Met bijdragen van onder meer Marinus Biemans (Gemeente Deurne, o.v.), Ernest de Groot (Waterschap Aa en Maas), tuinarchitect Roy Damen, whiskymaker Dennis Hurkmans en ontwerper Liselot Cobelens
  • 17:00 uur: borrel en hapjes
Deelname is gratis. Let op: het aantal plaatsen is beperkt!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Naam *
Organisatie
E-mail *
Ik loop mee met de wandeling *
Ik kom met *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of PUC. Report Abuse