Prijava za C(r)oRUNa ligu
NIJE POTREBNO PRIJAVLJIVATI SE DUPLO! Nakon prijave u roku dan ili dva svi ćete dobiti svoj personalizirani startni broj na email koji ste upisali kod prijave.
Jednom dobiveni startni broj vrijedi za cijelu ligu - ne treba se posebno prijavljivati za novo kolo!
Email address *
1. kolo 22.03.2020. – 5 km, 10 km, 21.1 km
2. kolo 01., 02. i 03.05.2020. - 5 km, 10 km, 21.1 km
3. kolo 09. i 10.05.2020. - 5 km, 10 km, 21.1 km
4. kolo 16. i 17.05.2020. - 5 km, 10 km, 21.1 km, 42.2 km

Prijavom na C(r)oRUNa ligu ovdje, na email ćete dobiti upute kako poslati svoj otrčani rezultat te startni broj koji možete, ali i ne morate isprintati kod kuće. Pozivamo vas da trčite sa svojim personaliziranim startnim brojem te nam kasnije kod slanja svojeg rezultata pošaljete i svoje slike gdje se vidi vaš startni broj kako bi u zajednički album objavili sve slike "boraca" protiv korone.

Za sva dodatna pitanja, uvijek nam možete poslati email na CroRUNa@ak-varazdin.hr ili poruku na Facebook profilu AK Varaždin - facebook.com/akvarazdin.

Vjerujemo da ćete se fer, korektno, pošteno i sportski aktivno uključiti u ovu ligu i „bitku“ s koronom, a naknada za sve navedeno je nevjerojatnih 0 KUNA. Znači, nema startnine. Samo je potrebna vaša volja, trud i motivacija za istrčati jednu od navedenih dionica, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo.
Ime *
First name
Prezime *
Last name
Spol *
Sex
Godina rođenja *
Year of birth
Adresa
Adress
Država *
Country
Klub/udruga/škola
Club/organization/school
Broj mobitela
Phone number (example: 0991234567)
*
Ovime potvrđujem da prijavom na ovu virtualnu C(r)oRUNa ligu dajem privolu organizatoru Atletskom klubu Varaždin iz Varaždina za prikupljanje i daljnju obradu mojih osobnih podataka (ime i prezime, spol, godina rođenja, naziv kluba, adresa, e-mail adresa, broj mobitela) u svrhu objave rezultata, informiranja i izvještavanja o utrci. U rezultatima će se javno objaviti sljedeći podaci prikupljeni sa ove prijave: ime, prezime, godina rođenja i klub. Upoznat/a sam da svaki davatelj privole može zatražiti pristup svojim osobnim podacima, ograničavanje obrade, kao i zatražiti brisanje istih. Također pristajem da fotografije koje dobrovoljno pošaljem organizator može koristiti za objavljivanje za potrebe izvještavanja o utrci, te daljnje promocije utrke i budućih aktivnosti.
Required
Napomena: Uvijek je važno imati na umu kako trčanje i fizička aktivnost pospješuju naše fizičko i mentalno zdravlje te jačaju imunitet i podižu raspoloženje. No, pritom je posebno važno ponašati se savjesno i odgovorno te pridržavati se svih mjera prevencije širenja koronavirusa donesenih od strane nadležnih službi radi očuvanja zdravlja i sigurnosti sebe i svih građana. Zbog toga od iznimne je važnosti da TRČITE SAMOSTALNO, a ne u društvu prijatelja i drugih trkača.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy