РЕГИСТРАЦИЯ ЗА УЧАСТИЕ В ОНЛАЙН РОДИТЕЛСКА СРЕЩА НА 14.05.2020 г. от 18:30 часа в ZOOM за УЧЕНИЦИТЕ В VII КЛАС ПРЕДСТАВЯНЕ: 1. ГРАФИК, 2. ОБЯВЯВАНЕ НА ПЛАН-ПРИЕМ ЗА 2020/2021 УЧЕБНА ГОДИНА, 3. ДРУГИ
ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ В 140. СУ "ИВАН БОГОРОВ" - ГРАД СОФИЯ
1. 140. СУ "Иван Богоров" - град София осъществява дейността си в съответствие със Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни.
2. В качеството си на администратор на лични данни, 140. СУ "Иван Богоров" - град София - отговаря на всички изисквания на новата регулация, като събира единствено данни на лицата дотолкова, доколкото са необходими при подаване на ФОРМУЛЯР ЗА РЕГИСТРАЦИЯ ЗА ОНЛАЙН РОДИТЕЛСКА СРЕЩА за учебната 2020/2021 година, и ги пази отговорно и законосъобразно.

ЗАБЕЛЕЖКА:
За да попълните формуляра, НЕ Е НЕОБХОДИМО да влизате в Google profile.
1. Актуален телефонен номер *
Your answer
2. Име и Фамилия *
Your answer
3. В кой седми клас е детето Ви в момента? *
Required
4. Ако сте отговорили на въпрос № 3, че детето Ви не е ученик в 140. СУ "Иван Богоров", моля посочете къде учи то в момента?
Your answer
5. Съгласни ли сте да бъдете добавени във Вайбър група, чрез посочения от Вас телефонен номер, за получаване на линк към платформата Zoom и провеждане на онлайн родителски срещи? *
Required
6. От къде получихте информация за настоящата регристрация? *
Your answer
Благодарим за регистрацията!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy