Medische fiche kamp 2020 - Corona
Beste ouders, leiding en fourage,

We zouden willen vragen om dit Google formulier in te vullen zodat we alle medische fiches op voorhand kunnen verzamelen en deze per tak kunnen bijhouden in een map (dit bespaart jullie het print en scan werk).

Op deze manier zijn we goed op voorhand op de hoogte van eventuele speciale noden. Deze gegevens zijn dit jaar extra belangrijk waardoor we de medische fiche ook wat hebben moeten uitbreiden met extra vragen. Gelieve deze zo correct mogelijk in te vullen. De gegeven informatie blijft strikt vertrouwelijk en wordt enkel ingezien door de leiding van uw kind en indien van belang door de fourage en hoofdleiding.

We vragen om 2 contactpersonen op te geven die 24/7 bereikbaar zijn om uw kind eventueel te komen ophalen van het kampterrein. Bij de minste twijfel bellen we & vragen we ook om meteen naar het kampterrein te komen. Dit is in belang van het kind zelf & alle andere kinderen op het kampterrein. We hopen op jullie begrip.

Duid zeker aan als je kind tot een risicogroep behoort. In dat geval heb je een attest van de huisarts nodig om mee te mogen op kamp. Deze kan je per mail naar ons doorsturen.

Wij treffen alle nodige maatregelen om het kamp op zo'n veilig mogelijke manier te laten verlopen.

Tot snel!
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy