Inschrijfformulier avondcursus Classroom English
Je kunt je inschrijven voor de avondworkshop Aan de slag met Benny's Playground door het onderstaande formulier in te vullen en vervolgens op 'verzenden' te klikken. Voor vragen kun je contact opnemen met EarlyBird via info@earlybirdie.nl of 06 214 298 97. Kijk voor meer informatie over de cursus op www.earlybirdie.nl/aandeslagmetbennysplayground.
Gegevens deelnemer
Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
Functie *
Your answer
E-mailadres *
Vul hier je e-mailadres in. Correspondentie en informatie over de cursus zal naar dit e-mailadres worden verstuurd.
Your answer
Mobiele telefoonnummer *
Your answer
Factuurgegevens
Organisatie
Your answer
E-mailadres factuur
Geef hier aan naar welk e-mailadres de factuur kan worden verstuurd. Als je hier niets invult wordt de factuur naar je eigen e-mailadres gestuurd.
Your answer
Contactpersoon *
Your answer
Adres *
Your answer
Postcode *
Your answer
Plaats *
Your answer
Inschrijving
Geef hier aan voor welke workshop je je in wil schrijven. *
Voorwaarden
Klik op de knop 'Verzenden' om je inschrijving te voltooien. Door op 'Verzenden' te klikken ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

1. De kosten voor de workshop Aan de slag met Benny's Playground bedragen € 95,- per deelnemer. Het lesmateriaal is inbegrepen in de cursuskosten.

2. De kosten worden bij aanvang van de workshop in rekening gebracht.

3. Deelnemers ontvangen een certificaat van deelname.

4. De inschrijving kan kosteloos worden geannuleerd tot 14 dagen na het moment van inschrijving. Indien de inschrijving na deze termijn wordt geannuleerd worden de volledige kosten in rekening gebracht. Annulering dient te geschieden per e-mail aan info@earlybirdie.nl.

5. Bij minder dan 8 inschrijvingen zal de workshop geen doorgang vinden. EarlyBird zal deelnemers die zich hebben ingeschreven hier uiterlijk twee weken voor de workshop van op de hoogte brengen.

6. In het geval van ziekte van de trainer, of als de trainer anderszins verhinderd is de cursus op een van de vastgestelde data te geven, zal EarlyBird voor een vervangende trainer zorgen. Indien geen vervangende trainer kan worden gevonden wordt de bijeenkomst op een andere datum alsnog gegeven.

7. Voor het indienen van klachten geldt ons klachtenreglement, te raadplegen via www.earlybirdie.nl/juridisch.

8. Op de inschrijving zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden Expertisecentrum EarlyBird B.V., welke zijn te raadplegen via www.earlybirdie.nl/juridisch.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of EarlyBird. Report Abuse