ПОВИК ЗА СТИПЕНДИИ
AПЛИКАЦИЈА ЗА 50% и 100% СТИПЕНДИРАЊЕ:

Академија за визуелни уметности;
Академија за графички дизајн;
Академија за моден дизајн;
Академија за дизајн на мебел и ентериер.

Во организација на "Институт за дизајн и технологија" и "Џолев и Уметностите".

www.djolevandthearts.edu.mk
_____

Кандидатите кои ќе аплицираат ќе бидат повикани на кратко интервју со координаторите од академиите пред кои ќе имаат можност да ги претстават своите лични портфолија и дела.

ВАЖНО: Возможни се два типа на интервју (поделени во две различни категории) и тоа, кандидати со искуство од дејноста и кандидати без претходно искуство. Двете категории имаат различен систем на вреднување.
Одбери програма *
Ќе конкурирам со *
име *
презиме *
година на раѓање *
град *
маил *
телефон за контакт *
Кое време ви одговара да биде закажан вашиот термин за средба? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy