Mukaan Kotikorttelin Ruokapiiri -pilottiin!
Tällä lomakkeella voit ilmoittautua mukaan Makupisteen Kotikorttelin ruokapiiri -pilottiin. Ilmoittautuminen ei vielä sido sinua mihinkään -pääasia on, että sinulla idea, millä porukalla tai mihin taloyhtiöön pilotin haluaisit toteuttaa ja haluat toimia porukan / taloyhtiön yhteyshenkilönä. Otamme sinuun yhteyttä pikaisesti ja suunnittelemme kanssasi, miten pilotti saataisiin alulle.

Etsimme Itä-Helsingistä - erityisesti Laajasalo, Herttoniemenranta, Herttoniemi, Roihuvuori ja Vuosaari - taloyhtiötä, naapurustoa tai samassa korttelissa asuvaa ystäväpiiriä mukaan Kotikorttelin ruokapiiri -pilottiin.

Samasta korttelista tai naapurustosta tulisi löytyä vähintään 5 taloutta, jotka haluavat ostaa säännöllisesti luomuruokaa ja pientuottajaherkkuja. Mitään velvoitetta ostoihin ei ole, mutta ryhmän saamat edut riippuvat viikottain kertyvien ostojen yhteissummasta. Ruokapiirin jäsenenä saat tilaukset edullisempaan hintaan, ilmaisen toimituksen ja muita erikoisetuja ja tarjouksia.

Ruokapiirin käyttöön tulee saada jokin yhteiskäyttötila, johon pystymme toimittamaan ruuat päiväsaikaan. Vaihtoehtoisesti voimme toimittaa ruuat myös jonkun ruokapiirin jäsenen kotiin. Ruokapiiri toimii niin, että kukin jäsen tekee tilauksensa viikottain ennakkoon ja me tuomme ne sovittuna päivänä yhteistilaan valmiiksi tilaajittain pakattuna. Yhteistilasta jäsenten on sitten kotiintullessaan helppoa napata omat ostoksensa matkaan mukaan.

Pilotin yhteystiedot: Makupiste, Kati Stenman p. 0407379419 / makupiste@gmail.com
Valikoima nähtävissä: https://makupiste.verkkokauppaan.fi/

Ruokapiirin yhteyshenkilön nimi *
Your answer
Osoite *
Your answer
Sähköpostiosoite *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Kerro lyhyesti millaisesta taloyhtiöstä tai naapuriporukasta on kyse *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service