Formular Natural Design
Fa primul pas catre gradina la care visezi. Completeaza formularul si noi te vom contacta in curand.
Durata: 2 minute
Email address *
Nume *
Your answer
Telefon *
Your answer
Locatie
Your answer
Suprafata terenului (aprox.)
Your answer
Selectati serviciile dorite:
In ce scop veti folosi gradina?
Cand veti petrece cel mai mult timp in gradina?
Aveti animale de companie? Daca da, care sunt acestea?
Your answer
Cat timp veti aloca pentru intretinerea gradinii?
Ce stiluri de gradina preferati?
Aveti plante care va plac in mod deosebit?
Your answer
Daca aveti si alte preferinte ne puteti scrie aici:
Your answer
Ce buget doriti sa alocati pentru gradina?
*
Required
Nota de informare
Conform Normei (UE) nr. 679 din 27 Aprilie 2016 privind protecţia presoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE a Parlamentului European si al Consiliului.
Datele cu caracter personal înscrise în prezentul document sunt colectate si prelucrate în conformitate cu dispozitiile legale privind activitatea societăţii AGRO SUD DESIGN S.R.L. cu respectarea prevederilor legale referitoare la protecţia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.
Potrivit Art. 4 pct. 2 din Regulamentul(UE) nr. 679/2016 al Parlamentului European si al Consiliului Uniunii Europene privind protectia persoanelor fizice prin ’’PRELUCRARE’’ se întelege orice operatiune sau set de operaţiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal cu sau fară utilizarea de mijloace automatizate cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricţionarea, ştergerea sau distrugerea.
Datele cu caracter personal colectate si prelucrate de către societatea AGRO SUD DESIGN S.R.L. vor fi necesare în vederea îndeplinirii unei obligatii legale (ex. completarea declaraţiilor către ANAF) sau prelucrarea este necesara pentru executarea unui contract la care persoana vizata este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract conform Art. 6 alin. 1 lit. b si c, şi că NU intenţionăm transferarea acestor date către altă societate (de marketing) fara acordul expres al dumneavoastră.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service