Inscripció Escola d'Esplac 2017: Som diverses, som inclusives
L’Escola d’Esplac és una activitat de formació per a tots i totes les monitores d’Esplais Catalans i per altres persones vinculades al món de l’educació en el lleure. Durant un cap de setmana tractem diversos temes sobre la pràctica educativa dels esplais i hi convidem persones de referència per a què ens ofereixin la seva visió i coneixements.

Enguany, la cinquena edició, serà el cap de setmana de l’11 i el 12 de març i el tema escollit és la diversitat a l'esplai. Enenent la diversitat com a una font d’enriquiment i aprenentatge: diversitat cultural i d’origen, de capacitats i necessitats educatives, d’identitat afectivosexual, de gènere, d’estatus socioeconòmic… Volem facilitar que els esplais esdevinguin espais d’inclusió per als infants, monitors/es i famílies diverses que reflecteixin la realitat del seu territori, a través d’estratègies concretes per a cada realitat.

Ja fa quatre anys que els monitors i les monitores escullen el tema que tractarà l'Escola d'Esplac segons el que consideren d'interès per a la seva pràctica educativa a l'esplai. Intentem així respondre als interessos i necessitats del moment històric que viuen els esplais.

L'Escola d'Esplac és un espai d'intercanvi d'experiències i recursos que carrega els esplais de noves idees i de motivació per seguir millorant la seva tasca a l'esplai. Per donar-hi un valor afegit, hi convidem persones vinculades amb el món de l'educació més enllà dels esplais. Aquest fet, també ens dóna la possibilitat de donar a conèixer la tasca dels esplais.

Inscripció i preu
Aquest formulari d'inscripció és per a les persones dirigents o sòcies d'Esplac o que no formen part de cap òrgan a l'entitat. Un cop finalitzat el formulari, quedareu automàticament inscrites a l'Escola d'Esplac 2017: Som diverses, som inclusives.
El pagament l'haureu de fer al número de compte d'Esplac ES79 2100 3000 18 2201742550. Indiqueu com a concepte "Escola + Nom i Cognoms" per tal que sigui més fàcil fer el seguiment dels pagaments.

Lloc i com arribar-hi
L'Escola d'Esplac 2016 es durà a terme a l'Albert Canonge Collell, Vic.
Com arribar-hi: https://goo.gl/maps/V1zjac7zsMs

Més informació i contacte
Trobareu tota la informació de l'Escola d'Esplac a la pàgina oficial: www.esplac.cat/escola-esplac
Si teniu qualsevol dubte o necessiteu més informació, contacteu amb nosaltres a organització@esplac.cat

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Esplais Catalans. Report Abuse - Terms of Service