Inschrijvingsformulier 22-23
Beste ouder(s)/leden

Het nieuwe chirojaarr is hier! We werken gelijk vorig jaar via dit inschijvingssysteem. Dit is voor ons én voor jullie een vlottere manier om de gegevens van jullie zonen nogmaals te controleren en opnieuw in te schrijven. Als je twee of meerdere zonen moet inschrijven, vul je dit formulier dus twee of meerdere malen in. Als dit niet zou lukken wegens omstandigheden, raden wij je aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met de leiding. Of u kunt een mail sturen naar: anne@chirolourdes.be of omid@chirolourdes.be die u ook kan helpen.

We merken op dat ook nieuwe leden zich moeten inschrijven via hetzelfde formulier, dit om in orde te zijn met de verzekering tijdens de 3 'probeerdagen'. Nieuwe leden mogen eerst 3 (opeenvolgende!) zondagen komen proeven vooraleer er beslist wordt of ze al dan niet definitief worden ingeschreven. Na 3 weken moet er dan wel zo snel mogelijk betaald worden, anders vervalt de verzekering en de (voorlopige) inschrijving.

Aan onze bestaande leden vragen we om zo snel mogelijk in te schrijven en dit zeker voor 30/09/2022.

Met vriendelijke groeten
De leidingsploeg - Chiro Lourdes Jongens 
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Is uw zoon een nieuw lid bij ons? Of is hij een weerkerend lid? *
Naam + Voornaam kind: *
Geboortedatum:
MM
/
DD
/
YYYY
Adres (straat + gemeente en postcode vermelden): *
In welke afdeling zal uw kind zitten? *
Telefoonnummer: *
Telefoonnummer(2):
E-mailadres: *
E-mailadres(2):
Mogen er foto's genomen worden van uw zoon? (deze worden soms geplaatst in onze besloten Facebook groep) *
Wilt uw nog iets mededelen /vragen?
Bedankt!
Bedankt voor jouw tijd. De inschrijving en dus ook de verzekering van jouw kind zijn pas definitief na ontvangst van overschrijving voor 9 oktober 2022.

Gelieve 30 euro over te schrijven naar: BE20 3900 3720 9356 met als mededeling: naam kind + afdeling kind.

Ook werken wij met een sociaal tarief, voor de mensen die hier in aanmerking voor komen. Het zou dan gaan over een bedrag van 15 euro ook over te schrijven naar: BE20 3900 3720 9356 met als mededeling: naam kind + afdeling kind + sociaal tarief.

Wil je de chiro extra steunen? Dan je er ook voor opteren om je zoon in te schrijven met een vrije bijdrage die bedraagt dan 35 euro? Alle steun is welkom!

Als we dit bedrag niet tijdig ontvangen kunnen we jouw zoon niet verzekeren en kunnen wij jullie niet garanderen dat hij ingeschreven blijft. Het succes van de chiro blijft maar groeien waardoor de vraag ook groter en groter wordt. Omdat de chiro aangenaam moet blijven voor iedereen, hebben wij reeds maximum aantallen afgesproken per afdeling naargelang de mogelijkheden van de leiding en groep. Als wij de overschijving niet tijdig ontvangen, zou het dus kunnen dat er bij een bepaalde afdeling na verloop van tijd geen nieuwe inschrijvingen meer aanvaard worden.

Wij hebben er alvast heel veel zin in, hopelijk jullie ook!!!
De leidingsploeg Chiro Lourdes Jongens
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy