XXVIII. Vármentő Napok - jelentkezési lap
Kedves Vármentő Barátunk!

Szeretettel meghívunk a következő rendezvényünkre, az immár XXVIII. Vármentő Napokra! Minthogy Nemzeti Ünnepünk, március 15. idén vasárnapra esik, ezért úgy döntöttünk, hogy a jobb idő reményében most kicsit később, 2020. március 27-28 -án (péntek-szombat) tartjuk a Vármentést!

Ahogy az ősszel is, abban bízunk hogy ismét lehetőségünk lesz követni és segíteni a Nemzeti Várprogram kivitelezési munkálatait, illetve természetesen el kell végezni a szokásos feladatainkat is, a várat fel kell készíteni a túrázók és a várak szerelmeseinek fogadására!

A szállásunk Szögligeten, ezúttal a Holló vendégházban lesz. Érkezni és a szállásokat elfoglalni legkorábban csütörtökön este, hazautazni pedig legkésőbb vasárnap reggel tudtok! A Szádvárért Baráti Kör szervezésében tehát március 26-27-28. (Cs-P-Sz) éjszakára lehet szállást igényelni, 3000 Ft / fő / éj áron.

A szállás mellett ezúttal svédasztalos reggelit 800 Ft/adag, illetve ízletes vacsorát lehet igényelni 1200 Ft/adag áron. A menüt a jelentkezések után közöljük. Ebédet a pénteki és szombati napra nem szervezünk, kérjük hozzatok fel magatokkal a várba szendvicset, valamilyen harapnivalót. Ha a hagyományoknak megfelelően a szombati ebédet mégis Szádvár Szakácsa szolgálja majd fel, akkor ezt jelezni fogom. 🥪

A költségeket a megérkezéskor a helyszínen, készpénzben kell befizetni. 💰

Ha van pár perced, akár most is kitöltheted a jelentkezési lapot, de kérem, hogy legkésőbb március. 12. 24.00 óráig küldd el!

Jelentkezésedet akkor is várjuk, ha nem igényelsz szállást és étkezést!
Ez azért fontos, hogy a létszám alapján a várbeli munkát tervezni tudjuk.

A jelentkezési lapot lentebb találod.

Ha mégis email-ben szeretnél jelentkezni, kérlek add meg, hogy mely napokon tartasz igényt szállásra, reggelire és vacsorára!

Ne feledd: Tiéd a Vár!
Szádvár Rád Vár!
Email address *
Ha nem egyedül csatlakozol, kérlek add meg a veled érkező személy(ek) nevét.
Your answer
Kérjük jelöld meg mely napokon tudsz feljönni a várba és segíteni Szádvár megmentését? *
Required
Igényelsz-e a Vármentő Napokra szállást? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy