INSCHRIJVING EN PRAKTISCHE SCHIKKINGEN 2020–2021 - 5 ASO
Omwille van de uitzonderlijke Coronamaatregelen dienen alle leerlingen van de Humaniora en Middenschool Kindsheid Jesu hun inschrijving via digitale weg te herbevestigen

Door het Gelijke Kansen Decreet is het voor scholen belangrijk dat eigen leerlingen tijdig kenbaar maken dat ze hun voorrang op inschrijving in de eigen school willen laten gelden. Om optimaal te kunnen tegemoet komen aan uw voorrangsrecht willen wij u daarom vragen met dit document de (her)inschrijving van uw kind te bevestigen uiterlijk op 7 juli 2020.

Opgelet, u dient dit inschrijvingsformulier niet in te vullen als u voldoet aan 1 van onderstaande voorwaarden:

- Indien u uw zoon of dochter wenst in te schrijven voor KSO Muziek of KSO Beeldende en Architecturale Kunst of Toegepaste Beeldende Kunst en uw zoon of dochter vorig jaar geen leerling was op Middenschool Kindsheid Jesu of Humaniora Kindsheid Jesu, gelieve te mailen naar werner.geboers@musart.be voor een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

- Indien u uw zoon/dochter voorheen geen leerling was van Middenschool Kindsheid Jesu of Humaniora Kindsheid Jesu en zich wenst in te schrijven voor ASO, gelieve te mailen naar an.oris@kjhasselt.be of te bellen naar 011/27 84 62 voor een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

- Indien u uw zoon/dochter wenst in te schrijven voor een OV4-richting op Humaniora Kindsheid Jesu, gelieve te mailen naar eva.stas@kids.be voor een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---

Vul hieronder het e-mailadres in waarop u een bevestiging wenst te ontvangen. Hier geeft u best uw eigen e-mail in en niet die van uw zoon/dochter. Op 1 september ontvangt u via uw zoon/dochter een document op basis van de ingevulde gegevens dat u dient te ondertekenen.
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Scholen Kindsheid Jesu. Report Abuse