Maaseutualueiden elinvoimaisuus ja tulevaisuus
Maaseutualueilla on työttömyyttä ja toisaalta työvoimapula. Maaseudun työvoimapulan syyt ja seuraukset (Maserat) -hankkeen tarkoitus on löytää maaseudun palveluiden, työvoimaneuvonnan ja avustamisen toimintamalli. Tämän kyselyn tarkoitus on kartoittaa tilanne Etelä- ja Pohjois-Pohjanmaalla ja se on kohdennettu asukkaille. Yrityksille, kyläyhdistyksille ja muille toimijoille tehdään erillinen tarkennettu tarvekysely. Halutessasi voit valita useamman eri vastausvaihtoehdon.
Lisätietoa hankkeesta: https://www.ptt.fi/julkaisut-ja-hankkeet/kaikki-hankkeet/maaseudun-tyovoimapulan-syyt-ja-ratkaisut-maserat.html
HUOM! Kysely toteutetaan sekä Etelä- että Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa - valitse ensimmäiseksi kummassa maakunnassa asut ja vaikutat. Kyselyn toteuttajat ovat Eteläpohjalaiset Kylät ry (www.epk.fi) ja Pohjois-Pohjanmaan Kylät ry (www.ppkylat.fi). Yhteystiedot löytyvät yhdistysten sivustoilta.
PALAUTA VASTAUKSESI 29.2. MENNESSÄ.
KIITOS!
Maakunta
Asuinkuntasi, Etelä-Pohjanmaa:
Asuinkuntasi, Pohjois-Pohjanmaa:
Asuinkyläsi
Sukupuoli
Ikä
Asema
Koulutus
Olen kiinnostunut
Mistä alasta olet kiinnostunut?
Tarvitsetko itse työvoimaa, miltä alalta ja millaisiin tehtäviin voisit ehkä tarjota työpaikkoja?
Mitä palveluita asuinalueellasi tarvitaan?
Kuka voisi tuottaa puuttuvia palveluita?
Palveleeko kylässäsi kyläavustaja
Mitä kehitysideoita sinulla on?
Jos olet kiinnostunut Maaseudun työvoimapulan syyt ja ratkaisut -hankkeesta, anna tähän yhteystietosi (nimi, sähköposti ja puhelinnumero). Yhteystietoja käytetään vain tämän hankkeen ja sen mahdollisen jatkohankkeen yhteydessä. Kaikkien yhteystietonsa antaneiden kesken arvotaan 100:n euron arvoinen ostokortti. Vastaajan nimi:
Sähköpostiosoite:
Puhelinnumero:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy