Mini-peiling: Filmhuis Gouda in 3 stappen
Wij gaan onze filmzaal tijdens onze sluiting grondig aanpakken: de projectiecabine wordt veranderd en in de zaal komen de stoelen op een tribune. Op elke plek kunt u dadelijk genieten van beter zicht en beter geluid. Bovendien komt er meer beenruimte tussen de rijen. We maken in deze periode het filmhuis meteen ook 'corona-proof'. En nu we toch de zaag ter hand nemen, kunnen wij nu (of later) wellicht nog meer verbeteren. Daarom zijn we benieuwd naar uw mening over het Filmhuis en ook naar leuke ideeën. Wij hopen dat u ons via deze enquête, die we in de toekomst zullen herhalen, hiermee verder wil helpen. NB: hoe meer antwoorden hoe beter, maar het staat u natuurlijk vrij om vragen over te slaan.
1. Over uw ervaring, wanneer u een film bezoekt in Filmhuis Gouda:
Noem twee sterke punten:
Noem twee minder sterke punten:
Heeft u wellicht een goed idee, of elders iets leuks ervaren? Misschien helpt het te denken aan trefwoorden als deze: vakkundig -- cultureel -- gastvrij -- betrokken -- liefde voor film.
2. Over potentiële bezoekers:
Dit is een echt doordenkertje. U heeft vast vrienden, kinderen, familie of bekenden die nu niet of nauwelijks naar het Filmhuis komen. Dat zien we natuurlijk graag veranderen ...
Wat zou volgens u kunnen helpen om genoemde mensen zover te brengen dat zij zelf, of samen met u, (vaker) het Filmhuis komen bezoeken?
3. En tenslotte iets over uzelf:
Wat is uw leeftijd?:
< 20
20-29
30-39
40-49
50-59
60-69
70+
Rij 1
Clear selection
Wat zijn van uw woonadres de cijfers van de postcode? NB: niet de letters invullen.
Bent u donateur van het Filmhuis?
Clear selection
Hoe vaak bezoekt u ongeveer per jaar ... ?
1 à 2 keer
2 tot 5 keer
6 keer of meer
Filmhuis Gouda
Cinema Gouda
Een filmhuis elders
Clear selection
Welk filmgenre heeft speciaal uw interesse? (meer dan één mag ook):
Dank u wel!
Heeft u vragen of opmerkingen voor ons? Mail dan naar info@filmhuisgouda.nl
Wij nodigen graag periodiek een bezoeker uit voor een vraaggesprek. Zou u daarvoor benaderd willen worden? Als dat zo is, vermeld dan hier uw naam en mailadres of telefoonnummer:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy