Aanmelden voor Masterclasses Verbintenissenrecht 2017
Speciaal voor OJ-leden worden deze masterclasses verzorgd door LawAtWork, www.lawatwork.nl. De factuur in het kader van je deelname als ook een erkend certificaat met het aantal toegekende opleidingspunten ontvang je dan ook direct van hen.

Uitgangspunt is dat je de masterclasses alle 5 volgt. Wil je maar een of een paar avonden volgen? Meld je ook dan aan. Als er op die avonden plaats is, kun je aanschuiven.
De eerste bijeenkomst is maandag 22 mei 2017 in het EmmaHouse.
De volgende sessies vinden plaats op: 29 mei, 19 juni, 3 juli en 18 september.
De aanvangstijd is telkens om 19:00 uur.

Alle cursussen, meetings, workshops en leergangen organiseren we als OJ (of helpen we organiseren) zonder winstoogmerk. Ook dat collectieve aspect is deel van de netwerkgedachte. OJ heeft dus slechts een faciliterende rol en verdient niets aan jouw eventuele deelname. Het wordt mede mogelijk gemaakt door netwerkleden die maandelijks een bijdrage in de pot storten.

Email address *
Mijn volledige naam is *
Your answer
Ik meld me aan voor de cursusavond(en) op: *
Geef hieronder aan of je de hele leergang wilt volgen of anders welke avond(en) je - als er plaats is - wilt bijwonen:
Required
Je investering / de kosten *
Netwerkleden die het kunnen missen, kiezen voor een maandelijkse bijdrage aan OJ. Daarmee maak je mogelijk dat OJ belangeloos activiteiten zoals de OJ Academy organiseert. Meer info vind je op http://www.ondernemendejuristen.nl/lid-worden/#aansluitvormen Alle prijzen zijn excl. BTW.
Required
Mijn factuurgegevens zijn: *
Op welke bedrijfsnaam en adres wil je de declaratie voor je deelname ontvangen?
Your answer
Mijn e-mail adres *
Geef een werkend e-mailadres op voor communicatie ihkv de leergang en de digitale factuur
Your answer
Mijn mobiele nummer *
Zodat de docenten je kunnen bereiken mocht dat nodig zijn
Your answer
Voorwaarden *
Annulering: OJ regelt de cursussen en leergangen voor het netwerk zonder eigen financieel belang, maar je snapt dat we wel bepaalde verplichtingen richting de docenten aangaan. Dat betekent dat we ook op jou moeten kunnen rekenen als je je voor een cursus of leergang aanmeldt. Tot 2 weken voor aanvang kun je schriftelijk annuleren. Ter dekking van de kosten die de docent al gemaakt heeft in het kader van voorbereiding kan je in dit geval € 50,- ex BTW in rekening gebracht worden. Annuleer je binnen 2 weken voor de cursusdatum dan brengt de docent (of OJ namens hem of haar) de volledige deelname kosten in rekening, ook wanneer je aanmelding binnen deze periode heeft plaats gevonden. Ben je verhinderd? Het is natuurlijk altijd mogelijk om je plaats te laten innemen door iemand anders. Tenminste als je plaatsvervanger ook een ervaren jurist is, want we willen de samenstelling van de groepen niet veranderen. Wijzigingen: Namens de docenten behouden we ons het recht voor om aanpassingen in het programma door te voeren. Als die wijzigingen substantieel zijn dan laten we je dat natuurlijk van te voren weten.
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of OndernemendeJuristen BV. Report Abuse - Terms of Service