Dorp InZicht Lombardsijde                         Inschrijving Formulier Rommelmarkt 05 juni 2022
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Voornaam *
Naam *
GSM nummer
Aantal vakken (5 lopende meter/ vak  @ 7€ /vak  diepte vak = 3m)  1 vak is dus 5 lopende meter *
Voertuig bij de stand  = + 5€  (auto staat op gereserveerde stand) *
Woonplaats : *
Wat is uw huisnummer (enkel van belang als je in de bovenstaande straten woont)
Opmerking
Reglement
De rommelmarkt vindt plaats in de Schoolstraat, Hoogstraat, Dorpsplein, Oude Nieuwpoorstraat te Lombardsijde.
Art 1:  Er mogen enkel gebruikte spullen verkocht worden. Het is verboden om nieuwe spullen of  overschotten van voorraden van handelaars en/of ambachtslieden te verkopen.
Art 2 : Het is verboden om dranken, voedingsmiddelen te verkopen uitgezonderd mits toestemming van de organisatie. Het is verboden om tabakswaren,  levende dieren te verkopen. Alles wat bij wet verboden is, is eveneens verboden op deze rommelmarkt.
Art 3: Standen waarvoor ingeschreven is en die niet ingenomen worden voor 8 uur 's morgens zullen mogelijks door de organisatie worden her toegekend. Hiertegen is geen verhaal mogelijk. Kandidaat standhouders die NIET INGESCHREVEN hebben kunnen enkel een standplaats bekomen indien er nog beschikbare ruimte is. Zij mogen een plaats innemen NA TOESTEMMING van de organisatie.
Art 4: Op de dag van de markt mogen de exposanten tot  7u  binnen met auto’s en aanhangwagens om te lossen en laden. Vanaf 7u en tijdens de markt, tot 17u is geen verkeer toegelaten.
Art 5: Uw inschrijving (ten laatste 29 mei) is enkel geldig op moment we de betaling hebben ontvangen op rekeningnummer: BE12 9733 7761 7192 met de duidelijke mededeling: Rommelmarkt NAAM  VOORNAAM. Enkel met deze mededeling is de inschrijving geldig. Gebruik op de mededeling dezelfde naam en voornaam waarmee je dit formulier heb ingevuld. De standplaats wordt definitief op moment de betaling is ontvangen. Indien u ingeschreven heeft en we hebben nog geen betaling ontvangen is er een mogelijkheid dat u niet in aanmerking komt voor een standplaats. De eerste 350 betalingsontvangsten hebben recht op een standplaats.
Reglement gelezen en goedgekeurd *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy