JAWS és MAGic szoftverfrissítések adományozása (kód: FS-2016)


Tisztelt Pályázó!

Kérjük, a pályázati űrlap kitöltése előtt figyelmesen olvassa el az alábbiakat:

1. Kérjük, amennyiben Ön kiskorú, az 1. számú mellékletet is töltse ki!

2. A pályázati űrlap elküldését követően e-mail értesítést fog kapni. Kérjük, ezen e-mailünkre küldött válaszlevele mellékleteként, küldje el az alábbiakat:
• A látássérültség tényét igazoló okirat képfájlba (pdf, jpg) szkennelt változata.
• A pályázati díj befizetését igazoló dokumentum képfájlba (pdf, jpg) szkennelt változata.

3. A pályázat benyújtásának határideje: 2016. július 17. éjfél.
Eddig az időpontig a 2. pontban szereplő mellékleteknek is be kell érkezniük, különben a pályázat formai okokból elutasításra kerül.

4. Kérjük, különösen ügyeljen arra, hogy az e-mail cím mezőt pontosan töltse ki, illetve olyan címet adjon meg, amit gyakran használ.

5. A pályázat kötelező mellékleteként csatolni kell a pályázati díj befizetését igazoló dokumentum fénymásolt vagy szkennelt változatát. Az átutalás vagy csekkes befizetés megjegyzés rovatában fel kell tüntetni a pályázó nevét és állandó lakcímét.

6. Amennyiben bármilyen kérdése adódik, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Alapítvány ügyfélszolgálatán Molnár Ákossal az (1) 273-3188 vagy (70) 295-9288 telefonszámon, illetve a helpdesk@infoalap.hu e-mail címen.

7. Az online adatlap kitöltésénél javasoljuk az űrlapelemek TAB billentyűvel történő bejárását. Az F vagy Shift+F navigációs billentyűparancsokat is használhatják a mezőkön történő léptetésre.