!MPRO ediţia 6 - Familia 2.018 - Secţiunea Tematică
Editia de anul acesta !MPRO are ca temă “Familia 2.018”, o actualizare a realității familiale din România: structuri, conflicte, valori împărtăşite sau dimpotrivă. În ultimul deceniu, familiile românești au trecut prin situații noi, cum ar fi migrația economică, dezindustrializarea, evoluția accelerată a tehnologiei. Toate acestea duc la o accentuare a distanței între generații, la modificarea canalelor tradiționale de comunicare în familie, şi astfel la schimbări în felul în care familiile se formează şi interacţionează.


În SECŢIUNEA TEMATICĂ vă puteţi înscrie cu absolut orice format de improvizaţie ce are ca temă principală Familia 2.018.

Este binevenită orice idee pe care v-o puteţi imagina şi v-ar plăcea să o realizați, în sensul temei principale, și anume, FAMILIA. La această secțiune se pot înscrie trupe, combinaţii de trupe sau echipe mixte.

Spectacolul trebuie să dureze aproximativ 50 de minute, iar pentru înscriere este necesar un video NE-EDITAT din spectacol sau de la repetiţii. Nu este importantă calitatea filmării, filmarea servind doar pentru a ne da seama de formatul spectacolului, felul în care onorează tema, şi de nivelul de cooperare, curaj şi mai ales bucurie din cadrul echipei.

Cum se numeşte spectacolul? *
Your answer
Ce se întâmplă în spectacol? *
Descrie-ne cât mai detaliat cum decurge spectacolul, care este implicarea publicului, care este necesarul de lumini/sunet/recuzită, şi orice altceva consideri că este relevant.
Your answer
Care este echipa spectacolului? *
Enumeră membrii echipei, cu informaţii despre experienţa trupei, şi scurte descrieri individuale.
Your answer
Cum arată spectacolul? *
Oferă-ne un link către un video de la repetiţii sau chiar dintr-o reprezentaţie. Poţi urca video-ul pe YouTube cu menţiunea "unlisted" dacă nu doreşti ca acesta să fie vizualizat decât în scopul selecţiei. Durata video-ului trebuie să fie de minim 15 min.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service