Εγγραφή μελών στην EUDEC
Γίνετε μέλος της EUDEC και αυτόματα μπαίνετε σε μια κοινότητα ανθρώπων, σχολείων και οργανισμών, η οποία ασχολείται με τη δημοκρατική παιδεία και αυξάνεται σε μέγεθος καθημερινά. Η συνεισφορά σας θα μας βοηθήσει να εργαστούμε για μια Ευρώπη στην οποία όλα τα παιδιά έχουν πρόσβαση σε ένα μαθησιακό περιβάλλον όπου η ατομικότητα τους γίνεται σεβαστή και ακούγονται οι φωνές τους. Μείνετε ενημερωμένοι, επικοινωνείστε με άλλα μέλη στις εκδηλώσεις της EUDEC, συμβάλλετε με τις ιδέες σας, εμπλακείτε ενεργά, συναντηθείτε με μαθητές/μαθήτριες και παιδαγωγούς από άλλα σχολεία και βοηθήστε μας να οικοδομήσουμε ένα ισχυρό δίκτυο δημοκρατικής παιδείας στην Ευρώπη!

Τα μέλη έχουν ψήφο σε όλα τα θέματα της κοινότητας, δικαιούνται έκπτωση στο κόστος συμμετοχής στο ετήσιο συνέδριο και σε άλλες δράσεις της EUDEC και των παραρτημάτων του, στην Ελλάδα (EUDEC Greece) και στο εξωτερικό, λαβαίνουν ενημερώσεις, έχουν πρόσβαση σε ολόκληρη την ιστοσελίδα www.eudec.org και μπορούν να λάβουν μέρος στα εγχειρήματα της οργάνωσης.

Τέλη συμμετοχής (ετήσια):
Ατομικά: € 60 (ελάχιστο € 18 για μαθητές/μαθήτριες ή άτομα που έχουν οικονομική δυσχέρεια)
Ομάδες εκκίνησης (start ups): € 60 (τουλάχιστον € 18 για τις ομάδες που βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια)
Σχολείο: € 4 ανά μαθητή/μαθήτρια (μειωμένο τέλος διατίθεται κατόπιν αιτήματος)
Οργανισμοί: € 500 (μειωμένο τέλος κατόπιν αιτήματος)

Είδος εγγραφής *
Όνομα μέλους (Ονoματεπώνυμο, ή εάν εγγράφετε την ομάδα σας, το όνομα του φορέα/οργάνωσης, ομάδας εκκίνησης, σχολείου) *
Your answer
Ονοματεπώνυμο ή όνομα ομάδας/φορέα/οργάνωσης κλπ (με λατινικούς χαρακτήρες) *
Your answer
Email *
Your answer
Πως βρήκατε την EUDEC/Ποιά είναι η σχέση σας με τη δημοκρατική παιδεία
Your answer
Χώρα διαμονής *
Θα ήθελα επίσης να είμαι μέλος του παραρτήματος
Δικτύωση μελών
Χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα Basecamp για να επιτρέπεται στα μέλη να συνδέονται, να μοιράζονται πληροφορίες και να εργάζονται μαζί σε πρότζεκτ. Θέλετε να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα;
Δήλωση *
Δηλώνω ότι υποστηρίζω τους στόχους της EUDEC (βλ. Άρθρο 1:10 της EUDEC Guidance Document) για την προώθηση της δημοκρατικής παιδείας όπως ορίζεται στο άρθρο 1:20 του εγγράφου οδηγιών EUDEC: Σε κάθε εκπαιδευτικό ίδρυμα οι σπουδαστές έχουν το δικαίωμα να κάνουν τις δικές τους επιλογές όσον αφορά τη μάθηση και όλους τους άλλους τομείς της καθημερινής ζωής. Συγκεκριμένα, μπορούν να καθορίσουν μεμονωμένα τι πρέπει να κάνουν, πότε, πού, πώς και με ποιον, εφόσον οι αποφάσεις τους δεν παραβιάζουν την ελευθερία των άλλων να κάνουν το ίδιο. Να συμμετέχουν ισότιμα στη διαδικασία λήψης αποφάσεων σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των οργανώσεών τους - ιδίως των σχολείων τους - και ποιοι κανόνες και κυρώσεις, εάν υπάρχουν, είναι απαραίτητες. Η δημοκρατική παιδεία ορίζεται από αυτήν την οργάνωση ως διεξαγόμενη σύμφωνα με το παραπάνω ψήφισμα. Συγκεκριμένα συμφωνώ με τακτικές δημοκρατικές συνελεύσεις με μονοψήφιες ψήφους κάθε ατόμου, ως θεμελιώδη αναγκαιότητα της δημοκρατικής παιδείας.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.