CICLE EUTANÀSIA
Dies: dimarts 8, 15 i 22 de març de 2022
Horari: de 19h a 20,30h
Lloc: Auditori Col·legi de Metges de Girona (C/ Albereda, 3-5, 3a planta)

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom i cognoms *
Correu electrònic (on li farem arribar tota la informació sobre el cicle i les instruccions de connexió -en cas que participi en línia-) *
Com participarà a la Jornada? *
A quin col·lectiu pertany? *
En cas d'haver respost metge/essa, està col·legiat al COMG? *
En cas de ser metge/essa, quina especialitat té?
En cas de ser infermer/a, quina especialitat té?
Quants anys d'experiència professional té? *
Han fet formació prèvia sobre aquest tema, anteriorment? *
Han participat en algun procediment d'eutanàsia? *
Protecció de dades
El Responsable del tractament de les seves dades és COL·LEGI OFICIAL DE METGES DE GIRONA, amb CIF: Q1766001J i domicili a Girona, C / Albareda, 3-5 - CP 17004 (en endavant, COMG). L'informem que tractarem les seves dades personals únicament per gestionar la seva inscripció en aquest cicle.

La finalitat d’aquest tractament és la de gestionar la inscripció dels interessats a assistir al Cicle d'Eutanàsia i la seva relació amb ells, així com informar-los de qualsevol aspecte relacionat amb el Cicle (inscripció, programa, certificat assistència...).

L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals a qualsevol moment, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes. Les seves dades personals es conservaran mentre s'estigui desenvolupant la jornada. Un cop finalitzada la jornada, conservarem les seves dades bloquejats, a disposició de les administracions publiqueu, jutges i tribunals, durant el transcurs del temps en què es pugui exigir algun tipus de responsabilitat derivada d'una relació o obligació jurídica o de l'execució d'un contracte . La base legal per al tractament de les seves dades és el seu consentiment atorgat al final d'aquest document.

L'informem que les seves dades es podran comunicar, si s'escau, a l'empresa/professional responsable per la realització del cicle i, si és el cas, per la gestió de la bonificació de la mateixa, fins administratius, informàtics, comptables o fiscals. La identitat d'aquest col·legi quedarà registrada en el nostre Document de Seguretat i podrà ser coneguda a qualsevol moment pel col·legiat/persona inscrita. Informem que disposem de compromisos de confidencialitat amb tots els nostres proveïdors de serveis.

La base legal per al tractament de les seves dades és el compliment d'una obligació legal derivada de les lleis abans esmentades, l'interès legítim del Col·legi i/o el seu consentiment atorgat al final d'aquest document.

Davant de qualsevol fet que consideri com una infracció de la normativa vigent en protecció de dades, pot formular denúncia per escrit davant l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o davant l'Agència Espanyola de Protecció de dades (AEPD).

Per a qualsevol dubte o comentari que tingui relacionats amb el tractament de les seves dades personals per part del COMG podrà posar-se en contacte directament amb el nostre Delegat de Protecció de Dades, Anima Protección de Datos, S.L, mitjançant el correu electrònic dpo@anima-lopd.com.

Protecció de dades* *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy