Festival Brunch Vol. 4
Тема на събитието: МЕДИАЦИЯ

Медиацията е един от най-ефективните извънсъдебни способи за разрешаване на спорове, който дава възможност и на двете страни да спечелят и да продължат отношенията си във взаимен интерес.

Повече за дебрите на това "изкуство" ще научим от нашия специален гост Юлия Раданова - адвокат и медиатор, един от основателите на Legal Solutions Partners.

Юлия е активен член на Професионалната асоциация на медиаторите в България и преподавател по медиация и алтернативно решаване на спорове в УНСС. Завършила е право в Софийския университет, кандидат-доктор с дисертация относно медиацията в брачните отношения и притежава диплома по английско и европейско право от Британски правни центрове съвместно с Университета в Кембридж. Специализирала е медиация в Университета Харвард. Понастоящем осъществява научно изследване като част от програма за обмен на докторанти в Чикаго – Kent College of Law, Illinois Institute of Technology. Един от инициаторите и активните участници в Проект за стратегическо партньорство Eразъм+, който предстои в началото на 2019 г. да пусне безплатна онлайн платформа за обучение по медиация.
- - -
Датата на нашата среща е 23.06.2018 г. (събота) от 11:00ч., гр. София, ул. "Сердика" № 20
- - -
Включи се в нашия разговор като се регистрираш в тази апликационна форма.
- - -
Вход за събитие: За членове на БФА и за организациите, които се намират в къщата на @Move.BG срещите са безплатни. За всички останали представители на културни организации, артисти на свободна практика и културни мениджъри таксата е в размер на 8,00 лв. и се заплаща на място като дарение за организацията на бъдещите събития от серията Festival Brunch. За ученици, студенти и докторанти от специалностите по изкуства и култура таксата е в размер на 5,00 лв.
- - -
Ако харесваш нашия формат, може да ни последваш на @BulgarianFestivalsAssociation и @Move.BG.

Име на организацията: *
Your answer
Име на фестивала/събитието, което се организира: *
Your answer
Представител *
Your answer
Позицията му във фестивала/организацията: *
Your answer
Електронен адрес: *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms