Hai cu noi pe munte

ATE Club Albatros Galaţi este un ONG de turism şi ecologie cu experienţă în domeniul montan de peste 25 de ani ; anul acesta ne-am propus să organizăm a treia ediţie a şcolii de munte Hai cu noi pe munte! destinată tinerilor care îşi doresc să descopere activităţile montane ce pot fi întreprinse în ţara noastră, despre echipament şi conduita montană şi care îşi doresc să utilizeze aceste informaţii într-o aplicaţie în natură, într-un cadru organizat, în Parcul Naţional Munţii Măcinului.
Proiectul este destinat tinerilor între 18 şi 30 de ani care îşi iau un angajament scris de a respecta regulile de conduită din cadrul proiectului şi completează o declaraţie pe proprie răspundere că sunt apţi medical.
Numărul locurilor disponibile în aplicaţie : 20 locuri. Numărul minim de cursuri la care trebuie să fie prezenţi pentru a lua parte la aplicaţie este de 3.
Taxa de participare constă intr-o carte ce apoi va fi donată unei biblioteci. (costul aplicaţiei şi al echipamentului necesar nu este inclus)
    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question