Jornada Capitanes/Capitans 31 de maig "Jo jugo"
Després de l’exitosa jornada de l’1 de maig en la que vàreu participar gairebé la totalitat dels presidents o presidentes i directors o directores esportives dels clubs catalans de rugby (us adjuntem document amb el resum de les conclusions), seguim treballant per dissenyar el pla estratègic. Ara és el moment de donar veu als qui sense cap dubte són els autèntics protagonistes: els jugadors i les jugadores de rugby.

Tenim la intenció de realitzar una jornada (en format reduït i breu) en la que puguem reunir al capità i/o capitana dels primer equip masculí i/o femení del vostre club, per tal de que puguin aportar les seves opinions al voltant d’alguns temes que ens interessen especialment.

És per això que necessitem el vostre ajut, per tal de que animeu al vostre capità i capitana a participar en la jornada. Pensem que seria ideal que el capità i/o capitana parlés en representació de la resta de capitans/anes i jugadors/es del club, i així, poder traslladar al capità i/o capitana les seves inquietuds. Estem segurs que pot ser una fantàstica oportunitat per a incentivar la complicitat entre els capitans i capitanes del vostre club.

Sense cap dubte aquesta és una iniciativa sense precedents però per a que sigui exitosa la vostra col·laboració és fonamental. Si pensem en millorar el rugby català, ho hem de fer tenint en compte la veu dels grans protagonistes del joc.

A mans us fem la proposta de programa que podeu transmetre als vostre capità i/o capitana.
Club *
Your answer
Nom del capità/na *
Your answer
Equip *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Federació Catalana de Rugby. Report Abuse