Gospel-liikuntatyön videopakettien tilauslomake
Tällä tilauslomakkeella voit tilata itsellesi Gospel-liikunnan videopaketteja. Jokainen video sisältää alku- ja loppurukouksen sekä turvallisesti ohjattua tanssia ja liikuntaa. Ohjaajina toimivat Gospel-lattarit™-pääkouluttaja Asta Lehtimäki, Gospel-lattarit™ -ohjaaja Erja Lempinen sekä fysioterapeutti Marianna Sandström.

Videot saat käyttöösi videolinkkeinä sähköpostin kautta. Sinun ei tarvitse ladata mitään tai kirjautua mihinkään, vaan linkki aukeaa nettiselaimessa. Joulukuussa tai sen jälkeen tilatut videot ovat katsottavissa maaliskuun 2021 loppuun saakka. Tilauksesi laskun saat erillisenä viestinä sähköpostiisi tai lähetettynä kotiosoitteeseesi. Käsittelemme tilaukset manuaalisesti, joten tilauksen vastaanottamisessa voi olla pieniä viiveitä.

Lisätietoja saat Gospel-liikuntatyön koordinaattorilta 044 7847 088 tai gospelliikunta (ät) tnnky.fi.
Ostaja vastaa omien teknisten laitteidensa sopivuudesta videon toistamisessa. Oikeudet muutoksiin pidätetään. *
YHTEYSTIEDOT
Etu ja sukunimi *
Kotiosoite, postinumero ja paikkakunta *
Sähköposti *
Puhelinnumero *
TILAUKSENI
Gospel-lattarit™ -videopaketit 1-3 (á 5x60min)
Armollista liikettä, rytmikästä musiikkia ja hoitavaa rukousta - tästä koostuu perus Gospel-lattarit™-tanssitunti! Sopii kaikille innokkaille tanssitaustasta riippumatta. Videopaketit 1 ja 2 on kuvattu keväällä 2020, ja videopaketti 3 nyt syksyllä 2020.

Gospel-lattarit™ Special (5x30min)
Puoleen tempoon tanssittu Gospel-lattarit™-tanssitunti. Rauhallisempaa liikettä, oman kehon liikeratojen etsintää ja musiikista nauttimista! Sopii erityisesti ihanasti ikääntyneille.

GL Keho (5x40min)
Kehonhuoltoa, pientä punttien käyttöä ja keskivartalon vahvistamista sekä hula-vanteilua, johon voi osallistua myös ilman vannetta. Käytä omana treeninään tai Gospel-lattarit™-tunnin jatkeena!

Gospel Pilates (5x40min + 2x20min) 50 €
Helppoja kehonhuollon ja lihaskunnon vahvistamisen harjoitteita Pilates-metodin mukaisesti. Mukana kaksi lyhyempää lisävideota, jotka sisältävät haastavampia harjoitteita perustunnin jatkoksi. Suosittelemme lämpimästi tätä rauhallista ja kehoa huoltavaa liikuntamuotoa!
Tilaan seuraavat videopaketit:
Clear selection
Clear selection
Clear selection
Clear selection
Clear selection
Clear selection
Haluan laskuni *
Haluan tilaukseni *
Ystäväni sähköpostiosoite
JÄSENYYS JA SÄHKÖPOSTILISTA
Nämä videopaketit tarjotaan Gospel-liikunnan mahdollistamiseksi poikkeusolojen aikaan. Videot tuottaa Tampereen NNKY, ja niistä tuleva tuotto käytetään näiden videoiden kuvaamiseen ja Gospel-liikuntatyön tukemiseen. Jos haluat tietää enemmän Gospel-lattareista tai Tampereen NNKY:n tekemästä työstä naisten hyvinvoinnin eteen, voit liittyä sähköpostilistallemme tai Tampereen NNKY:n jäseneksi tällä samaisella lomakkeella.
Clear selection
TIETOSUOJALAUSEKE
Kerättävät tiedot muodostavat henkilörekisterin. Tarkoituksena on mahdollistaa viestintä ja turvallinen toimintaan osallistuminen. Tietosuoja-asetuksen (GDPR, General Data Protection Regulation) tarkoituksena on parantaa henkilötietojen turvallista käsittelyä siten, ettei yksityisyyden suojaa vaaranneta.
Tampereen NNKY käyttää oman yhdistyksensä keräämiä henkilötietoja yhdistyksen toiminnan järjestämiseen ja siihen liittyvään tiedotukseen. Henkilötietojen käsittelyn perusteena on yhdistyksen yhdistyslain mukainen velvoite pitää yllä jäsenluetteloa, oikeutettu etu huolehtia jäsenpalvelusta ja jäsenviestinnästä, vapaaehtoisiksi ilmoittautuneiden palveluista ja viestinnästä sekä asiakkaiden palvelusta ja viestinnästä. Yhdistys noudattaa yleisesti hyväksyttyjä tietoturvakäytäntöjä suojellakseen henkilötietoja. Vain nimetyille henkilöille annetaan pääsy henkilökohtaisesti tunnistettaviin tietoihin ja he ovat sitoutuneet ylläpitämään näiden tietojen luottamuksellisuutta. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille ilman suostumusta.
Lisätietoja tietojen keräämisestä voit kysyä osoitteesta: gospelliikunta@tnnky.fi
Olen lukenut yllä olevan tietosuojalausekkeen ja hyväksyn tietojeni keräämisen ja säilyttämisen siinä mainitulla tavalla. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy