Inscripció a la 1a sessió del Compromís per la Sostenibilitat - Biosphere i adhesió al Geoparc. 2018
Dilluns, 23 d'abril de 9.30h a 13.30h
Aula de formació - Biblioteca del Campus Universitari de Manresa
Av. Bases de Manresa, 7-11, 08242 Manresa (veure mapa https://goo.gl/maps/QeixagSYTsK2)

FORMADORA:
Maria Victòria Silberstein
Tècnica de Turisme, Competitivitat i Formació de la Cambra de Comerç de Barcelona

OBJECTIU:
La primera formació va adreçada a donar-se d'alta en la plataforma del "Compromís per la Sostenibilitat - Biosphere" i també servirà com a introducció al nou programa de qualitat i sostenibilitat turística. A més, com ja sabeu, al Bages el programa de "Compromís per la sostenibilitat" anirà acompanyat amb el distintiu d'empresa/equipament col·laborador adherit al Geoparc Mundial UNESCO de la Catalunya Central.

CONTINGUTS:
Amb anterioritat a la sessió us farem arribar per correu electrònic els documents d'adhesió al nou programa per tal que els porteu degudament emplenats i signats el dia de la formació.
Nom i cognoms: *
Empresa o equipament (nom comercial): *
Municipi: *
Telèfon: *
Correu electrònic: *
D'acord amb el que estableix l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, li informem que les dades personals subministrades per vostè, s'incorporaran en un fitxer d’“Usuaris de Serveis”, del que el Consell Comarcal del Bages és responsable, i seran objecte de tractament, per a l'exclusiva finalitat de gestionar els diversos serveis públics del Consell Comarcal utilitzats pels usuaris, en l’àmbit de les seves funcions.

Vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició que legalment li corresponen, dirigint-se al Consell Comarcal del Bages, per correu postal a la Muralla de Sant Domènec, 24 08241 de Manresa o correu electrònic (lopd@ccbages.cat).
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy