Jelentkezési lap a BALUSWIM ÚSZÓISKOLA SAN MARCO utcai tanfolyamaira 2018/19

Ön a BALU Sport Egyesület (továbbiakban Egyesület), közismertebb nevén Baluswim Úszóiskola San Marco utca 48-50. alatt található Gyermekotthon uszodájába szervezett tanfolyamainak előjelentkezési lapját nyitotta meg.

Kérjük, először olvassa el Ismertetőnket, amelyben a tanfolyamokkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat találja, majd csak ezt követően töltse ki a jelentkezési lapot, amennyiben elfogadja és magára nézve betarthatónak tartja a tájékoztatóban foglaltakat.

Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy egy űrlap csak egy gyermek jelentkezésére szolgál, ezért a jelentkeztetni kívánt gyermekek számával megegyező űrlap beküldése szükséges.

A jelentkezési lap kitöltése nem jelenti automatikusan a tanfolyamra való felvételt, a jelentkezést csak az első díj befizetésével tudjuk véglegesíteni. A jelentkezési lapokat a beérkezés sorrendjében dolgozzuk fel.

Helyes kitöltés és sikeres küldés esetén, az űrlap elküldése után azonnal egy automatikus válaszlevelet fog kapni, amelyben i kap az Ön által megadott információkkal.

A jelentkezési lapokat a beérkezés sorrendjében dolgozzuk fel és 2 munkanapon belül küldünk tájékoztatást az utalással kapcsolatos tudnivalókról, illetve arról, hogy tud-e gyermeke a megjelölt csoportba járni. E tájékoztató e-mail érkezését megelőzően, kérjük semmi esetre se utaljon!

Amennyiben nem kap a megadott határidőn belül tájékoztató e-mailt, kérjük, hívjon minket a honlapon látható elérhetőségeken.

Jelentkezését a visszaigazolásunk után csak az első díj befizetésével tudjuk véglegesíteni (a tanévkezdés időszakában rövid, 2 napos utalási határidőt adunk).

A megküldött adatokat a törvényi előírásoknak és adatvédelmi szabályozásunknak megfelelően kezeljük (GDPR tájékoztatónk a www.baluswim.hu oldalunkon megtekinthető), csak saját célokra (pl. kommunikáció a gyermekkel kapcsolatosan, tájékoztatás a tanfolyamokat érintő dolgokról) használjuk, nem adjuk át harmadik félnek, kivéve, ha ahhoz a törvényes képviselő hozzájárul, illetve, ha arra jogszabály vagy hatóság kötelez.

A jelentkezéssel és az azt követő felvétellel a gyermek (szülő) az Egyesület pártoló tagjává válik, így vehet részt annak programjaiban. A pártolói tagság ingyenes és bármikor megszüntethető. A pártoló tagok az Egyesület által nyújtott kedvezményekben az elnökség által szabályozott keretek között és feltételekkel részesülhetnek. Az Egyesület alapszabályát honlapunkon megtekinthetik.

Az úszásoktatást a III. kerületi San Marco utca 48-50. alatt található, középsúlyos fogyatékkal élő gyermekek diákotthonának 25 méteres medencéjében tartjuk.

Tanfolyamainkon csak a 4. életévüket betöltött, egészséges, fertőző betegségben nem szenvedő, szobatiszta gyermekeket tudunk fogadni.


Az úszás díja ciklusonként:

Normál létszámú (10-12 fő) csoportoknál, amelyeknél heti két alkalomra hirdettük meg óráinkat: 14.600 Ft (8 alkalom).

Kis létszámú csoportoknál (4-7 fő), amelyeknél heti két alkalomra hirdettük meg óráinkat: 18.800 Ft (8 alkalom).

Heti egy alkalomra meghirdetett tanfolyami óráinknál: 9.500 Ft (4 alkalom).

Vízhez-szoktató tudásszint esetén szakmai okokból csak kis létszámú csoportokat indítunk!

A tanfolyam díját 4 hetes (szünetek esetén hosszabb) ciklusokra bontjuk, a tanítási szüneteket és az ünnepeket is figyelembe véve. A befizetés minden ciklus első hetében történik.

A tanév első ciklusának tanfolyam díját az on-line jelentkezők csak utalással, a továbbiakban készpénzben vagy átutalással tudják befizetni. Utalással történő fizetés esetén mindig 2 ciklus díját kell minimum rendezni (az első ciklus kivétel).

Minden megkezdett fizetési időszakot teljes egészében ki kell fizetni, akkor is, ha a gyermek csak egyszer vesz részt az oktatáson az adott ciklusban. A befizetés mindig előre az aktuális ciklus első hetében kell, hogy legkésőbb megtörténjen. Akik a befizetési időszak után fizetik be a tanfolyami díjat és ezt nem jelzik előre, azoktól az adott időszakra 10%-kal magasabb tagdíjat kérünk.

A hiányzott alkalmak visszatérítésére nincs lehetőség. Ha valaki befizetett és az adott időszakban minden óráról hiányzott, akkor a következő fizetési időszakban mentesül a fizetés alól a már befizetett összeg mértékéig, így lejárhatja a hiányzásait. Továbbá, a hiányzások pótlását biztosítjuk a szabad helyek erejéig, előre egyeztetett időpontban. A pótlási igényeket legalább két munkanappal előre szükséges jelezni! Pótolni csak a befizetett időszakokban, saját csoportétól eltérő időpontban lehet! A tanév során le nem pótolt hiányzások átvihetők a következő tanévre a fenti feltételrendszer szerint.
Hosszan tartó hiányzás esetén egy fizetési ciklus erejéig tartjuk díjmentesen a helyet.

Testvéreknek 5% kedvezményt adunk az úszás díjából. Azok, akik egy félévet előre befizetnek, 10% kedvezményben részesülnek. A két kedvezmény összevonható.


A 2018/19 tanév ciklusai:

1) 09.10-10.06,
2) 10.08-11.10 (őszi szünet, ami alatt nem oktatunk: 10.28-11.04),
3) 11.12-12.08,
4) 12.10-01.12 (téli szünet, ami alatt nem oktatunk: 12.22-01.04),
5) 01.14-02.09,
6) 02.11-03.09,
7) 03.11-04.06,
8) 04.08-05.11 (tavaszi szünet, ami alatt nem oktatunk: 04.18-04.23),
9) 05.13-06.08.

Amennyiben egy ciklusban kevesebb, vagy több órát tartunk, mint az áraknál feltüntetett alkalomszám, akkor annak a ciklusnak a díját arányosan csökkentjük, vagy emeljük.

Ha a mi hibánkból, vagy rajtunk kívül álló okokból marad el óra (pl: nem áll rendelkezésre medence), úgy a következő fizetési időszak díját arányosan csökkentjük.

Szükséges felszerelések: úszóruha, törölköző vagy köpeny, úszósapka, papucs, hosszú hajú lányoknak hajszárító (Az úszószemüveget csak azoknak engedjük úszás közben használni, akik magabiztosan tudnak tájékozódni nyitott szemmel a víz alatt, de játékidőben minden gyerek felveheti. Ez alól kivételt jelent, ha orvosi igazolást hoznak). A papucs (váltócipő) a kísérőknek - látogatóknak is kötelező.

Bizonyos helyzetekben előfordulhat, hogy a szülői jelenlét nem kedvez az oktatás folyamatának, ezt jelezni szoktuk a szülőknek. Ilyenkor kérjük, tegyenek eleget kérésünknek és hagyják el a medenceteret, mert a legjobb szándékkal és felkészültséggel végzett oktatói munkát is nehezíti a gyerekek figyelmének megosztása.

Szeretnénk megkérni Önöket arra, hogy ha a tanfolyamra érkező gyermek(ek), ellenkező nemű kísérővel érkeznek és a gyermek(ek) még nem tud(nak) egyedül öltözni, akkor a kísérő felnőtt nemének megfelelő öltözőben öltöztessék át gyermekeiket, hogy nagyobb korú tanítványaink és oktatóink is nyugodtan öltözhessenek.

Az öltözőben hagyott ruhákért, értékekért, felszerelésekért nem tudunk felelősséget vállalni!

A San Marco utcai Intézmény jellege nem teszi lehetővé, hogy a gyerekek és kísérőik önállóan mozogjanak a létesítményen belül, ezért az uszoda és a porta között csak az intézmény kísérőjével vagy az Úszóiskola képviselőjével tudnak közlekedni.

A létesítményben a gyermekek és a kísérők kötelesek betartani a házirendet, amit honlapunkon (www.baluswim.hu) a Tudnivalók” menüpontjában találnak.


Baluswim Úszóiskola

Email address *
A törvényes képviselő e-mail címe
Ezt a pontot abban az esetben töltse ki, ha a cím eltér a fent megadott "kitöltő" e-mail címétől. Az űrlap kitöltését és küldését követően a rendszer, a fenti "kitöltő" e-mail címére elküldi a kitöltött űrlap másolatát.
Your answer
Név *
A tanfolyamra jelentkező gyermek neve
Your answer
Gyermek születési dátuma *
Adja meg a tanfolyamra jelentkező gyermek születési dátumát!
MM
/
DD
/
YYYY
Bármilyen betegség (pl.: allergia, érzékenység), amiről tudnunk kell
Your answer
Sajátos nevelési igényű-e a gyermek? *
Válaszával a gyermekét tanító pedagógus munkájának hatékonyabbá, biztonságosabbá tételét segíti elő.
Törvényes képviselő neve *
A biztos elérés érdekében kérjük, pontosan adja meg a kért adatokat!
Your answer
A törvényes képviselő/gyermek lakcíme *
Kérjük pontosan adja meg a lakcímét!
Your answer
Számlázási cím (ha az nem a lakcím)
Utalás esetén mindenképp kitöltendő! Számlát csak annak a nevére tudunk kiállítani, akinek a számlaszámáról az utalás érkezett!
Your answer
Fizetési mód a tanév során *
A törvényes képviselő telefonszáma *
Kérjük, hogy magyarországi szolgáltatótól kapott telefonszámát a 06-os vagy egyéb előhívó nélkül, KÖTŐJEL ÉS SZÓKÖZÖK NÉLKÜL, csak a körzetszámmal kezdődően adja meg (pl. 203434343)! Külföldi szolgáltató esetén kérjük, hogy a teljes számot a MEGJEGYZÉS rovatba írja, ide pedig csak egy X-et!
Your answer
Tudásszint *
Kérjük jelölje be azt a tudásszintet, amelynek gyermeke leginkább megfelel! Amennyiben bizonytalanok a gyermek tudásszintjében, javasoljuk a személyes tudásszint-felmérést, mert telített csoportok esetén már nem tudunk azok beosztásán változtatni. A nem megfelelően megadott tudásszintekből eredő kellemetlenségekért nem tudunk felelősséget vállalni, a befizetett összeget nem térítjük vissza.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service