Ketting Kledingruil

Hoi, leuk dat je interesse hebt in de Ketting Kledingruil!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Hoe werkt de Ketting Kledingruil?
Per stad(sdeel) vormen een tiental adressen een logische route. Dit is de ketting waar jij een schakel van kan worden. Op die route rouleren er een aantal tassen met kleding. Als er een tas bij je wordt gebracht heb je maximaal drie dagen om te shoppen, voordat je zelf de tas weer naar het volgende adres op de route brengt. Je mag uit de tas nemen wat je wil, en je mag mooie kledingstukken terug stoppen die jij niet maar draagt. Dit hoeft niet 1 op 1, soms neem je meer, soms geef je meer, c'est la vie! Wees kritisch op wat je in de tas stopt: verwassen, gepilde, gevlekte of kapotte items horen er niet in thuis! Het is leuk om een foto met je nieuwe aanwinst in de bijbehorende WhatsApp-groep te delen.
Hoe is de Ketting Kledingruil ontstaan?
Ketting Kledingruil is een initiatief van vrouwen uit Amsterdam-Noord dat te leuk is om niet met de rest van Nederland te delen. Door het succes en plezier dat wij al maandenlang hieraan beleven, kwamen we op het idee een handleiding te schrijven waarmee anderen dit systeem makkelijk in eigen buurt kunnen opzetten.
Ik wil ook deelnemen!
Wil je aansluiten bij een lopende ruilketting, of een nieuwe starten in je eigen woonplaats? Vul dan dit formulier in.
N.B. Het project wordt gedragen door mensen die dit vrijwillig organiseren. Even geduld, het kan soms even duren voor er contact wordt opgenomen!
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy