Susiraja Dragrace K18- kilpailijalomake/Registarationform to Susiraja Dragrace K18-competition ILMOTTAUTUMINEN ON SULJETTU!!!/ REGISTARATION IS CLOSED!!!!

Lue tämä osio ennen ilmoittautumista!!
Tällä lomakkeella haet kilpailemaan Susiraja Dragrace K18-kilpailuun, joka järjestetään lauantaina19.5.2018 Pohjois-Karjala Priden yhteydessä. Kilpailu tulee olemaan osa Pohjois-Karjala Priden päätösbileitä.
Kilpailu on K18 ja avoin dragquueneille, kuin myös dragkingeille. Tässä on sitova ilmoittautumislomake, jonka jälkeen sinuun tullaan ottamaan yhteyttä.
Lähetä esiintymiskappaleesi osoitteeseen susirajadragrace@gmail.com ja kuva itsestäsi 15.4.2018 ja laita kappaleen tiedostonimeksi oma esiintymisnimesi ja sähköpostiin omat tietosi. Esityksen kesto saa olla n.4 min korkeintaan ja esityksessä ei saa olla mukana avustajia, eikä esitys saa aiheuttaa lavalle sotkua tai muutoksia. Palkintona on SUSIRAJA DRAGRACE K18 2018 TITTELI JA 500 EURON RAHAPALKINTO.
Jos sinulla on kysyttävää kilpailuun liittyen, voit lähettää kysymykset samaan sähköpostiosoitteeseen susirajadragrace@gmail.com

Tervetuloa kilpailemaan ja tekemään Pohjois-Karjala Pridestä entistä DRAGIMPI!!

Tulemme olemaan yhteydessä sinuun kilpailuun liittyen.

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste on luettavissa täällä: https://docs.google.com/document/d/1qXr9FyWHYAN6nLBI8X47VsLUI4B3P9mUcJ1SZ6bFnuM/edit


Read this before registarition!
Competition is open for dragqueens, bioqueens and dragkings.
This is a form for a registaration to Susiraja Dragrace K18-competition. Event is going to start 19.5.2018 clock 19:00 at Sokos Hotel Kimmel and competition starts 19:30.
Registaration start 18.3.2018 and ends 15.4.2018 or when we have 12 competitors. We going to post link for registaration on Facebook (Pohjois-Karjala Pride / North-Karelia Pride) and www.pohjoiskarjalapride.fi. This registarition is binding.
Rules are simple. You need to have max 4 minutes long performance. You can't use any help, staff or dancers on performance. The stage can't become messy or have any changes for performance. Send your performance song and photo of yourself to susirajadragrace@gmail.com by 15.4.2018.
Winner of Susiraja Dragrace going to have tittle of SUSIRAJA DRAGRACE K18 2018 AND 500€ MONEYPRICE.
If you have question or you want to contact us use email susirajadragrace@gmail.com.

Welcome to the race!!!

We're going to contact you soon.

Esiintyjä nimesi / Performer name *
Your answer
Oma nimesi/ Personal Name *
Your answer
Ikä/ Age *
Your answer
Sähköpostiosoite / Email Address *
Your answer
Puhelinnumero /Phone number *
Your answer
Tähän voit kirjoittaa vapaamuotoisen esittelyn itsestäsi. / Introduse yourself shortly. *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service