Inschrijving Summerschool Web- en Social Media Archivering
Het Netwerk Digitaal Erfgoed organiseert, samen met de Koninklijke Bibliotheek en Beeld en Geluid, op 25 en 26 juni 2020 een summerschool: twee dagen waarin we je onderdompelen in de theorie en praktijk van webarchivering.

We hebben plek voor maximaal 16 deelnemers van Nederlandse erfgoedinstellingen. We hanteren een maximale inschrijving van één deelnemer per instelling, zodat zoveel mogelijk instellingen kunnen leren en meeprofiteren. Bij overaanmelding plaatsen we je op een wachtlijst. Daarvan krijg je direct bericht. Als iemand afvalt, dan word je benaderd in volgorde van aanmelding.
Werk je niet binnen de Nederlandse erfgoedsector maar denk je dat deze cursus nuttig voor je zou zijn? Neem dan contact op met de organisatoren (Jesse de Vos jdvos@beeldengeluid.nl of Sophie Ham sophie.ham@kb.nl).

Kosten: € 300,- inclusief koffie/thee, lunch, borrel én diner op donderdagavond. Je ontvangt na inschrijving een factuur, het verzoek is om deze binnen twee weken na ontvangst te verwerken.
Tot 1 maand van tevoren (25 mei 2020) kun je kosteloos annuleren. Daarna worden de volledige kosten in rekening gebracht.
Email address *
Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
Organisatie *
Your answer
Functie *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Factuuradres en uw referentie/ kostenplaats *
Your answer
Ik maak gebruik van het diner op 25 juni *
Eventuele dieetwensen
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Netwerk Digitaal Erfgoed. Report Abuse