Corona: registratie klimtoren
Registreer hier jouw gegevens en laat weten wanneer je zou willen klimmen op onze klimfaciliteiten in Buggenhout.

Belangrijk!
- Het voltooien van deze registratie is geen automatische goedkeuring voor je klimplannen. Pas bij bevestiging via e-mail/whatsapp heb je groen licht.

- Schrijf elke persoon apart in. 1 registratie geldt voor 1 persoon

- Een tijdsslot kan maar pas opengaan, indien we over een COVID19-verantwoordelijke beschikken. Een verantwoordelijke krijgt de dag voordien een overzicht met geregistreerde klimmers. Hij verifieert dat niemand anders aanwezig is op de site. Hij houdt ook in het oog dat iedereen het extra reglement respecteert. Zie jij het zitten om als verantwoordelijke aangesteld te worden voor dit tijdsslot, geef dit zeker aan in onderstaande registratie.

- Inschrijvingen sluiten twee dagen voor de betreffende dag dat je wilt klimmen. Wil je dus op een woensdag klimmen, schrijf je dan ten laatste de maandag voordien in.
Email address *
Achternaam *
Your answer
Voornaam *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Lidnummer (KBF)
Your answer
Ik ben lid van: *
Datum dat ik wens te klimmen:
MM
/
DD
/
YYYY
Tijdsslot dat ik wens te klimmen:
Ik sta open om COVID-19verantwoordelijke te zijn voor dit tijdsslot
Bij bevestiging van de registratie zal je op de hoogte gebracht worden indien we jou nodig hebben als verantwoordelijke.
Ik heb een sleutel van de site in Buggenhout
Ik ga akkoord met bovenstaande, EXTRA reglement met maatregelen die van toepassing zijn binnen het COVID-19 wettelijk kader. Ik ga deze naleven tijdens mijn aanwezigheid op en rond de site van De Bergpallieters in Buggenhout. Daarnaast zal ik mij houden aan het algemene reglement die van toepassing is in Buggenhout (visueel beschikbaar op de site) *
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy